zondag, 25 november 2018

We vieren een historisch merk – 90 jaar Motorola

Op 25 September in 1928 richtten de broers Paul en Joseph Galvin het in Chicago gevestigde oprichtingsbedrijf van Motorola, Galvin Manufacturing Corporation, op met slechts één product en vijf werknemers. We verheugen ons op deze dag omdat we #90yearsmotorola vieren en er is geen twijfel dat we de technologie-industrie hebben veranderd.

Ons eerste product, ontworpen om de levensduur van de batterij te verbeteren, werd in 1928 ontwikkeld. Deze uitdaging bestaat nog steeds, maar we zullen dit blijven doen door onze innovatie en technologische ontwikkeling. De Galvin Manufacturing Battery Eliminator werd gebruikt om op batterijen werkende radio’s met huishoudelijk vermogen te gebruiken, terwijl ons nieuwste product, de 5G moto mod™, voldoet aan de huidige behoefte aan snelheid. Trouw aan ons DNA, zijn we nooit gestopt met luisteren naar onze klanten en proberen te leveren wat het belangrijkst is.

In 1943 produceerde Motorola ’s werelds eerste draagbare FM-radio waarmee communicatie vanaf de eerste maanlanding naar de aarde mogelijk was. De legendarische RAZR V3 veranderde het ontwerp van de mobiele telefoon en werd het eerste apparaat dat als modeaccessoire fungeerde. De moto mod™-technologie waarmee de smartphone onmiddellijk een boombox, een instant-fotoprinter, een gamepad of een 360°-camera wordt, is altijd gericht geweest op mensen. Onze producten zijn ontworpen om het leven van onze klanten te verbeteren. Als bedrijf begrijpen we dat onze eigen werknemers de kern vormen van ons succes. We hebben een langdurige en toegewijde leiderschapstraditie, van de 28e verjaardag van de oprichter van Galvin Manufacturing, Paul Galvin, tot de huidige president Sergio Buniac, die in 1996 startte bij Motorola op het gebied van marketing en verkoop van mobiele telefoons.

In de loop der jaren heeft Motorola veel te vieren en geweldige historische momenten gekend. Negentig jaar later, van de autotelefoon tot de smartphone, zijn we trouw gebleven aan ons doel om belemmeringen voor innovatie te overwinnen en de beste technologie beschikbaar te maken voor alle gebruikers.

Volg ons