vrijdag, 22 maart 2019

Wat jij belangrijk vindt: de nieuwe moto g7 familie

Welkom bij de snelste, meest intelligente en meest indrukwekkende moto g ervaring ooit.

Sinds de moto g in 2013 de smartphone-markt opnieuw heeft gedefinieerd, zijn steeds meer consumenten geïnteresseerd in premium-telefoons tegen betaalbare prijzen. Dit bleek ook uit een onderzoek met YouGov 2018 * met meer dan 2.000 respondenten in Duitsland. Daarna vindt bijna de helft van de Duitsers smartphones tussen 300 en 600 EUR te duur. Toen hen werd gevraagd naar de belangrijkste functies voor hun volgende smartphone, kwamen ze als eerste aan met ‘Advanced Camera’, ‘Long Battery Power’, ‘Fast Charge’ en ‘Faster Processor’. Wij verwachten dat een gelijkwaardig onderzoek in Nederland geen ander resultaat zal laten zien.

Na verschillende generaties smartphones blijven we ons concentreren op onze belangrijkste belofte voor jou: telefoons bieden tegen een betaalbare prijs die precies de functies hebben die je echt willen. En dat zonder aan kwaliteit en betrouwbaarheid in te boeten.

Daarom lanceerde Motorola begin dit jaar vier verschillende versies van zijn tot nu toe best verkopende smartphone – met betere camera’s, een langere levensduur van de batterij, snellere laadtijd en snellere processorsnelheden.

moto g7plus: uitmuntende beeldkwaliteit.De nieuwe moto g7plus is ontworpen om de beste foto’s te maken en je snelle leven bij te houden. Het staat voor eersteklas cameratechnologie en snelle processor-kracht. Een kleine beweging of slechte lichtomstandigheden zijn geen uitdaging voor het 16 MP dubbele camerasysteem met optische beeldstabilisatie. Bovendien helpt kunstmatige intelligentie (AI) je om momenten als een ware professional vast te leggen met verbluffende functies zoals Smart Composition en Smile Detection.
Met dank aan de 27W Power Turbo-oplaadtechnologie zal je in slechts 15 minuten 12 uur batterij hebben en hoef je dus niet meer bang te zijn dat je een geweldige opname gemist. Gecombineerd met het Qualcomm Snapdragon™ 636 mobiele computerplatform, heb je de snelste moto g ooit. Het nieuwe 6,2 “Max Vision-display in U-ontwerp biedt een meeslepende entertainmentervaring met Full HD + -resolutie – verbeterd door de kristalheldere stereoluidsprekers van Dolby Audio ™.

moto g7: onmogelijk te zien, vast te leggen, vorm te geven
Het verzamelen, creëren en delen van creatieve content was nog nooit zo eenvoudig als met de nieuwe moto g7. Video’s en afbeeldingen komen tot leven op het 6,2-inch Max Vision Full HD + -beeldscherm in U-design. Het 12 MP dubbele camerasysteem kies je uit diverse effecten, steunkleur, glimlachdetectie en Google Lens ™, zodat je je creativiteit de vrije loop kunt laten en kunt communiceren met de wereld om je heen. De motor g7  is 50% sneller dan de vorige generatie en helpt je, dankzij de responsieve Qualcomm Snapdragon ™ 632 processor, bij al jouw creatieve taken.2  En met een verbeterd ontwerp van gorilla-glas ziet het er qua uiterlijk net zo goed uit als het  toestel preseert.

moto g7power: ononderbroken mobiel plezier door ongelooflijke levensduur van de batterij.De nieuwe moto g7power, is ontworpen om te doen wat het belangrijkst is voor jou: een lange levensduur van de batterij. We hebben de moto g7 uitgerust met een toonaangevende 5000 mAh-batterij, zodat je tot 3 dagen kunt werken en ontspannen met een enkele laadbeurt. Wanneer je toch nog moet opladen, krijg je met behulp van de TurboPower™ technologie uren uithoudigsvermogen in een paar minuten. En dus kan je verder gaan met hetgeen je het liefste doent.1  Ervaar het ultra groothoek zicht op het indrukwekkende 6.2 “Max Vision HD + beeldscherm en de hele levensduur van de batterij om van je favoriete films, video’s en games te genieten. Dee moto g7power wordt ondersteund door de krachtige Qualcomm Snapdragon ™ 632 processor die snel reageert op alles wat je doet.

moto g7play: ongelooflijk compact ontwerp. snelle prestaties.
Laat je niet misleiden door zijn kleine formaat. De moto g7play is een prestatiekrachtpatser die vertragingen ontloopt. Met de Qualcomm Snapdragon™ 632 mobile processor is de moto g7play tot 60% sneller dan zijn voorganger.3 Het compacte ontwerp is voorzien van een ultra-breed 5,7 “Max Vision HD + beeldscherm met een beeldverhouding van 19:9. En geeft je daarmee een berg aan entertainment in je handpalm. Dankzij de 13 MP hoofdcamera, die zich in een mum van tijd op uw onderwerp richt en PDAF en een nul-sluitertijd, kan je unieke momenten direct vastleggen.

 

Exclusieve Moto-ervaringen
De nieuwste generatie moto g smartphones wordt geleverd met exclusieve moto-ervaringen die het gebruik van je smartphone eenvoudiger en aangenamer maken. Zoals bediening met één knop als vervanger de drie navigatieknoppen door een eenvoudige balk op het scherm. In combinatie met Android™ 9 Pie werkt elke tik, tikken en vasthouden nog beter dan voorheen. We hebben het screenshot met drie vingers nog beter gemaakt, zodat JE nu schermafbeeldingen kunt maken die langer zijn dan uw scherm en je ze ter plekke kunt bewerken. Gecombineerd met al je favoriete moto-ervaringen zoals Quick Capture, Fast Flashlight en Clever Display, was het bedienen van je smartphone nog nooit zo eenvoudig.

 

Prijzen en beschikbaarheid:

 

De moto g7 is vanaf midden februari in Nederland verkrijgbaar voor € 249,99.
Je vindt alle gedetailleerde informatie, specificaties en verkoopadressen op: [LINK]

De moto g7plus is vanaf half februari in Nederland verkrijgbaar voor € 299,99.
Je vindt alle gedetailleerde informatie, specificaties en verkoopadressen op: [LINK]

De moto g7power is vanaf midden februari in Nederland verkrijgbaar voor € 209,99.
Je vindt alle gedetailleerde informatie, specificaties en verkoopadressen op: [LINK]

De moto g7play is vanaf medio februari verkrijgbaar in Nederland voor € 149,99.
Je vindt alle gedetailleerde informatie, specificaties en verkoopadressenop: [LINK]

Volg ons