dinsdag, 9 april 2019

Motorola maakt als eerste verbinding over 5G

Innovatie is onderdeel van het Motorola DNA. Zo heeft Motorola de gehele mobiele industrie, zoals we die nu kennen, meegeholpen door de meest elementaire protocollen en technologieën te ontwikkelen. Dit is met inbegrip van de eerste mobiele telefoon en de mobiele telefoon basisstation en alles daar tussenin.

En we doen het weer. Dankzij deze pioniersgeest die nog steeds binnen ons bedrijf heerst, schrijft Motorola geschiedenis als de eerste fabrikant die mobiele klanten met 5G (1) met elkaar in contact brengt.

Verizon nam 5G Ultra-breedbandnetwerk op 3 april in gebruik en daarmee was met de moto Z3 in combinatie met de 5G moto mod™ ’s werelds eerste commercieel verkrijgbare smartphone die verbinding kan maken met 5G. Op de dag af, 46 jaar nadat de Motorola DynaTAC 8000X werd gebruikt voor de eerste mobiele telefoongesprek in de wereld, konden de eerste mobiele klanten met de moto Z3 en de 5G moto mod™ toegang krijgen tot de eerste commerciële 5G netwerk.

Net als de Motorola DynaTAC 8000X 1983 mobiele communicatie revolutie, zal 5G mobiele technologie zoals we die kennen veel veranderen. 5G netwerken bieden lagere latency, een grotere bandbreedte en snelheden die tot tien keer sneller zijn dan de bestaande technologie. En daarmee de smartphone-ervaring sterk zal verbeteren.

Clip simpelweg een 5G-moto mod™ aan de moto Z3 en mobiele klanten in de Verenigde Staten kunnen inloggen om via het 5G netwerk van Verizon profiteren van een snellere en meer betrouwbare smartphone-ervaring. Ononderbroken 4K live streaming, video chat, games en VR ervaringen en de snelste download snelheden van alle tijden zijn slechts het begin van wat men in de Verenigde Staten met de moto Z3 en de 5G moto mod™ samen met de 5G Ultra breedband-netwerk van Verizon kan bereiken. (2)

 

Door de moto Z3 en 5G moto mod™ met 5G Ultra breedbandnetwerk van Verizon zijn de mogelijkheden onbeperkt.

 

1) 5G verbinding mogelijk (met 5G-engine mod los verkrijgbaar in de U.S.) en 5G netwerkdekking van Verizon. Voor meer informatie: www.verizon.com/about/our-company/5g

2) Op basis van de 5G millimetergolftechnologie die download snelheden van 300-500 Mbit/s mogelijk maakt. Start in geselecteerde gebieden in de U.S. in 2019; na verdere expansie. Voor meer informatie: www.verizon.com/about/our-company/5g

Volg ons