donderdag, 18 april 2019

PUMA en Motorola werken samen aan een retro-tech geïnspireerde RS-X sneaker

Het sportmerk PUMA en Motorola en hebben elkaar binnen het segment sport & style en tech & innovation gevonden door de ontwikkeling van de limited edition RS-X Tech Motorola sneakers

Al 90 jaar lang is Motorola een pionier op het gebied van innovatie – of het nu gaat om het verzenden van berichten van de maan, het uitvinden van de eerste mobiele telefoon, of het ontwikkelen van de eerste 5G-upgradebare smartphone, de moto z3 met 5G Moto-Mod. De samenwerking tussen PUMA en Motorola brengt twee culturele innovators samen – een in sport en stijl, de ander in technologie en innovatie – voor een nostalgische collectie geïnspireerd op mobiel ontwerp van Motorola.

“We kijken uit naar de samenwerking met een merk dat evenveel waarde hecht aan het bevorderen van innovatie en cultuur,” zei Adam Petrick, PUMA Global Director voor Brand & Marketing. “Samen met Motorola brengen we de sneakerwereld naar een hoger niveau met een geheel nieuwe versie van de RS-stijl uit de jaren 80, die opnieuw is ontworpen met technisch geïnspireerde details.”

“Met meer dan 90 jaar innovatie heeft Motorola enkele van de meest populaire mobiele telefoons ontwikkeld die belangrijke momenten in mode en popcultuur bepalen”, zegt Renata Altenfelder, Motorola’s wereldwijde merkmarketingleider. “Deze samenwerking met PUMA laat zien hoe stijl en technologie elkaar altijd inspireren.”

 

PUMA INTRODUCEERT RS-X TECH SNEAKER

PUMA zet de verhalen van het merk rond het onderwerp heruitvinding voort en introduceert de RS-X Tech sneaker. Om de extreme heruitvinding van technologie in de sneakerwereld en daarbuiten te vieren, is het nieuwste lid van de RS-X-familie ontwikkeld voor de toekomst.

De RS-X Tech is uitgerust met een slank gaas en een bovenwerk van textiel en heeft de originele RS-technologie in de tussenzool. De look wordt afgerond met stijlvolle leren overlays, een hiel van textiel met reliëf en een gegoten inlegzool met een speciale RS PUMA-branding. Het nieuwe sneakers debuut in het kleurenschema PUMA Black – Vaporous Grey – PUMA White.

PUMA x MOTOROLA Capsule-verzameling in RETRO-STIJL

Geïnspireerd door de ontwerpen van mobiele telefoons van Motorola, markeert de RS-X Tech Motorola specifieke details die gericht zijn op de telefoons uit de jaren 80, 90 en 2000. Met texturen op de buitenzool die doen denken aan het toetsenbord van de gsm, hebben de sneakers een hellomoto-badge aan de zijkant en MOTO Batwing subtiel op de hiel. Gemaakt voor een nieuwe generatie in de streetwear-wereld, is een futuristisch PUMA Silver – Sodalite Blue-kleurenschema gecreëerd. De collectie zet dit thema voort in seizoensgebonden kleding zoals T-shirts, track-tops en shorts, met Motorola-tinten uit de jaren 80 en speelse graphics die verschillende mijlpalen markeren in de evolutie van communicatie – van pager tot steentelefoon QWERTY-toetsenbordtelefoons.

 

De RS-X TECH Motorola en de RS-X Tech sneaker, met hun verfijnde ontwerpdetails en futuristische kleurenpalet, zijn vanaf 4 mei wereldwijd verkrijgbaar bij PUMA.com, PUMA-winkels en geselecteerde sneaker-winkels.

Volg ons