woensdag, 15 mei 2019

De nieuwe motorola one vision

Motorola kondigt de motorola one vision aan uitgerust met het meest vooruitstrevende camerasysteem ooit aangedreven door artificiële intelligentie (AI) en een dual 48 MP-camera die gebruikmaakt van de baanbrekende Quad Pixel-technologie. Dankzij het filmische scherm wordt het display maximaal gebruikt. Maak handig gebruik van de innovaties van Google en de batterij1 die een hele dag meegaat.1

Verruim je blik
De smartphone heeft een 21:9 CinemaVision 6.3″ Full HD+-scherm met in-screen camera. Speel onderweg films en video’s extra groot af op het ultrabrede scherm. Door het elegante en slanke design ligt de motorola one vision erg comfortabel in de hand en is de smartphone eenvoudig met één hand te bedienen. Kies voor het mooie 4D Corning Gorilla GlassTM uit kleuren als saffierblauw en brons.

Tot in de nacht
De motorola one vision is uitgerust met de baanbrekende Quad Pixel-technologie. De lichtgevoeligheid van de 48 MP-sensor is tot wel vier keer zo groot door vier pixels tot één grote pixel van 1,6 µm te combineren. Neem verrassend scherpe 12 MP-foto’s met een betere helderheid en minder beeldruis.

De 48 MP-camera beschikt verder over optische beeldstabilisatie (OIS) en de nieuwe Night Vision-modus. OIS voorkomt dat je foto’s en video’s te wazig zijn en met Night Vision neem je heldere, scherpe foto’s – zelfs op locaties waar het wat donkerder is.

Toon jezelf van je beste kant, in elk licht
Dankzij de 25 MP-selfiecamera op de motorola one vision kies je zelf de pixelgrootte. Zo zijn je foto’s altijd van topkwaliteit. Bij helder licht maak je 25 MP-selfies met een onvoorstelbaar oog voor detail. Bij weinig licht maak je dankzij de 1,8 µm Quad Pixel-technologie toch verrassend scherpe selfies.

Grensverleggende AI
De motorola one vision beschikt over geavanceerde camerafuncties die aangedreven worden door de deeplearningalgoritmes van de octa-core processor. De nieuwe portretverlichting gebruikt AI om mooie lichteffecten toe te voegen aan het gezicht van je onderwerp, terwijl je dankzij opties als auto smile capture en smart composition je foto’s meteen op Instagram kunt gooien. #nofilter

Google en Motorola slaan de handen ineen
Motorola blijft samenwerken met Google om zo de softwarevereisten te overtreffen. De smartphone krijgt voor 3 jaar maandelijkse beveiligingsupdates, een OS dat up-to-date is en een eenvoudige interface met Android One.2 Dankzij het AndroidTM-ecosysteem beschik je over handige innovaties, zoals Google Assistant, en over verantwoorde functies, zoals Digital Wellbeing, die je helpen te focussen op wat echt telt.

Werk en speel de klok rond
De 3500 mAh-batterij gaat een volledige dag mee op één batterij.1 Laden ging nog nooit zo vlot1 dankzij de TurboPower™ waarmee je na een klein kwartier laden alweer 7 uur verder kan.

Ruimte voor meer
Met de onbeperkte opslagruimte voor kwaliteitsfoto’s van Google Photos en 128 GB opslagruimte op de motorola one vereeuwig je al je herinneringen.3  Bovendien krijg je daar met een optionele microSD-kaart4 nog eens 512 GB bovenop. Dankzij Universal Flash Storage op de motorola one vision heb je duizenden bestanden en oneindig veel HD-entertainment. UFS biedt je ultrasnelle prestaties en naadloos multitasken in één krachtig apparaat.

prijs en beschikbaarheid
De motorola one vision is vanaf 1 juni verkrijgbaar voor €299,99.  De verkooppunten vind je hier: https://www.motorola.com/nl/products/motorola-one-vision

— –

 

wettelijke disclaimers

1 De batterij moet aanzienlijk leeg zijn; de laadsnelheid neemt af naarmate het laden vordert. Op bepaalde markten wordt de adapter apart verkocht. Alle beweringen betreffende de batterijlevensduur zijn schattingen, gebaseerd op de gemiddelde gebruiker en getest werd via een combinatie van gebruiksprofielen (zowel in gebruik als in stand-by) onder optimale netwerkomstandigheden. De feitelijke batterijprestatie zal variëren en afhangen van diverse factoren, zoals signaalsterkte, netwerk- en apparaatinstellingen, temperatuur, staat van de batterij en gebruikspatronen.

² De telefoon wordt oorspronkelijk gelanceerd op Android 9 Pie en zal OS-upgrades krijgen naar Android Q en Android R; er worden voor drie jaar beveiligingsupdates uitgebracht, vanaf de initiële wereldwijde lancering in mei 2019.

3 Gratis opslagruimte van hoge kwaliteit. Google-account en internettoegang vereist. ©2019 Google LLC All rights reserved. Google Photos is een handelsmerk van Google LLC.

4 Compatibel met een microSD-kaart van 512 GB. MicroSD-kaarten worden afzonderlijk verkocht. Inhoud met DRM-beperkingen kan mogelijk niet van de kaart verwijderd worden.

Volg ons