donderdag, 13 juni 2019

Best value g7 plus bij Hardware.info

De redactie van Hardware.info heeft in juni 2019 een groot aantal midrange smartphonecamera’s onder de loep genomen en komt tot de conclussie dat de moto g7plus het award voor Best Value smartphone verdient.

Hardware.info geeft aan dat je met een midrange smartphone prima foto’s kunt maken, maar dat je voor dit bedrag wel moet opletten welk toestel je precies koopt. Waar je van iedere topsmartphone een dito plaatje mag verwachten, produceert niet ieder midrange toestel de mooiste foto’s.

Zij geven aan dat de camera van o.a. moto g7 plus gemiddeld het best uit de bus komt en dat de moto g7 plus een camerasysteem heeft dat op alle vlakken voldoende tot goed scoort, van de software tot de fotokwaliteit, de video-opnames en de frontcamera. De moto g7 plus heeft wat Hardware.info betreft gemiddeld de beste primaire camera. Daarmee sleept dit toestel een Great Value-award in de wacht.

Heb je interesse in de moto g7 plus of een van de overige moto g7 smartphones?  Je leest er alles over op onze site: https://www.motorola.com/nl/products/moto-g-family

Wil je de gehele review op Hardware.info lezen, klik dan op deze link:
https://nl.hardware.info/reviews/9341/13-midrange-smartphonecameras-vergeleken-mooie-fotos-voor-minder

 

Volg ons