dinsdag, 18 juni 2019

motorola one vision: stylish, veilig, beveiligd

Vorige maand lanceerde Motorola de nieuwe motorola one vision: een telefoon gemaakt door een bekend merk, vertrouwd voor zijn robuuste hardware en innovaties gedurende zijn 90-jarige bestaan. Dit nieuwste apparaat is een perfecte combinatie van een stijlvol ontwerp en innovatieve mobiele technologie, allemaal met de gegarandeerde beveiliging van Android One.

 

Maar wat betekent het hebben van een Android One-telefoon eigenlijk? Je hebt toegang tot alles wat je nodig hebt, inclusief: twee grote Android OS-updates, beveiligingsupdates voor drie jaar, de ingebouwde Google-assistent, Google Play Protect en geen vooraf geïnstalleerde apps van derden. Dit betekent dat je gerust kunt zijn met de kennis dat jouw telefoon altijd op de veiligste Android-versie werkt.

 

In een tijd waarin persoonlijke gegevens uiterst waardevol zijn en voortdurend worden aangevallen, overtreft de motorola one vision in samenwerking met Google, de softwarevereisten en leveren ze  gedurende drie jaar maandelijkse beveiligingsupdates, waarbij je wordt beschermd tegen softwarekwetsbaarheden. En dit allemaal gemakkelijk te navigeren in de eenvoudige interface van Android™ 9 Pie

 

Niet alleen dat, Android One betekent ook dat gebruikers bij elke update toegang krijgen tot nieuwe functies. Dit zorgt ervoor dat ongeacht het aantal nieuwere toestellen, de motorola one vision altijd over de nieuwste functies zal beschikken.

 

Ten slotte heeft de motorola one vision ook nuttige Android-innovaties ingebouwd, zoals de Google Assistent. Maar ook verantwoordelijke functies, zoals Digital Wellbeing, met manieren om de verbinding te verbreken wanneer dat nodig is en zo afleiding te voorkomen zodat gebruikers zich kunnen richten op wat echt belangrijks is.

 

Prijs en beschikbaarheid

motorola one vision is nu te verkrijgen bij de gebruikelijke verkooppunten in gradient sapphire en gradient bronze voor €299,99

De verkooppunten vind je hier: https://www.motorola.com/nl/products/motorola-one-vision

 

 

Volg ons