vrijdag, 16 augustus 2019

Motorola one action: drie camera’s, eindeloze actie

De wereld is constant in beweging en jij ook. Gelukkig geven wij je een manier om de belangrijke momenten vast te leggen. Maak kennis met de motorola one action, de nieuwste smartphone in de motorola one-familie waarmee je op elk moment je wereld vastlegt en op het grote beeldscherm kunt bekijken.

Met motorola one action’s eerste video actioncam met ultragroothoek1 in telecomland kan je video’s opnemen in landscape-formaat terwijl je je telefoon verticaal vasthoudt.2 Je video’s gaan samen met prachtige foto’s dankzij het drievoudige camerasysteem van motorola one action. Door middel van Artificial Intelligence (AI) kan je je verhaal bekijken op de 21:9 CinemaVision-display. Allemaal in een slank design dat zeer eenvoudig vast te houden en te gebruiken is met één hand.

Drie camera’s. Eindeloze actie.
Er is nu eindelijk een camera voor mensen ‘on the go’. De drievoudige camera van motorola one action is voorzien van de eerste 117º video actioncam met ultragroothoek in telecomland,1  zodat je indrukwekkende video’s kunt opnemen die vier keer meer in het frame passen.2

Door een combinatie van hardware- en software-innovatie maakt Motorola het mogelijk om ultrabrede video’s te filmen terwijl je de telefoon op een meer natuurlijke wijze in verticale positie vasthoudt. Wanneer je de video horizontaal afspeelt, kan je al je actievolle herinneringen opnieuw beleven op het volledige beeldscherm. Verbeterde videostabilisatie zorgt ervoor dat alles vloeiend wordt opgenomen, zodat schokkerige beelden verleden tijd zijn. Tot slot, maar zeker niet minder belangrijk, levert de 2,0 µm Quad Pixel-technologie vier keer meer lichtgevoeligheid voor scherpere, helderdere video’s bij minder gunstige lichtomstandigheden.

De belangrijkste 12 MP-camera is voorzien van gezichtsherkenning autofocus om je onderwerp direct scherp te stellen. Terwijl 1,25 µm pixels en een diafragma van f/1,8 µm helpen om meer licht te vangen voor helderdere foto’s. Bovendien maakt de 5 MP-dieptecamera het eenvoudig om een natuurlijk onscherp effect toe te voegen aan jouw foto en de intensiteit of het scherpstelgebied van de opname achteraf aan te passen voor de perfecte portretopname. De moto AI-functies, zoals beeldoptimalisatie, slimme compositie en automatische glimlachtimermaken het makkelijker dan ooit om te fotograferen als een professional.

Filmische weergave in je zak
Met een 6,3″ CinemaVision (21:9) Full HD+ display kan je jouw opnamen tot leven brengen op een ultrabreed bioscoopscherm. Om nog maar te zwijgen van het feit dat je jouw favoriete films in hun oorspronkelijke ultrabrede formaat kunt bekijken op het prachtige, filmische beeldscherm. Bovendien kan je door de 21:9 aspect ratio op de motorola one action meer zien en minder scrollen, terwijl de telefoon nog steeds gemakkelijk kan worden bediend met één hand.

Slim vanaf het begin
De motorola one action is uitgerust met geavanceerde camerafuncties die worden aangedreven door de deep learning mogelijkheden van de octa-core processor. Maak je geen zorgen over de opslagcapaciteit voor foto’s – met de 128 GB aan opslagruimte (en de mogelijkheid om 512 GB toe te voegen met een microSD-kaart), is er genoeg ruimte om alle momenten in het leven op te slaan.6 De motorola one action maakt ook gebruik van Universal Flash Storage (UFS), wat zorgt voor ultra-responsive prestaties. UFS geeft je ultrasnelle prestaties en naadloze multitasking mogelijkheden in een krachtig apparaat.

De hele dag door batterij
De 3500 mAh batterij houdt het de hele dag vol met één enkele lading.3 Je kunt 11 uur films kijken terwijl je over de wereld vliegt, 47 uur lang naar je favoriete afspeellijsten luisteren of zes en een halve dag je telefoon in stand-by zet.3

Nuttige innovaties van Google
Of je nu de Google Assistant gebruikt om dingen voor elkaar te krijgen of de Digital Wellbeing om balans te vinden, nuttige innovaties van Google maken het mogelijk.

Motorola blijft samenwerken met Google om een geweldige software-ervaring te leveren. Geniet 3 jaar lang van maandelijkse beveiligingsupdates, een up-to-date OS en een eenvoudige interface dankzij Android One.5

Daarnaast beschikt de motorola one action over de sterk gewaardeerde en unieke moto ervaringen, inclusief moto-acties om dagelijkse interacties gemakkelijker te maken door je pols te draaien om de camera te openen, twee keer te schudden om de zaklamp aan te zetten of te navigeren met behulp van de nieuwe, herontworpen One Button Nav. moto display, dat je direct een preview laat zien van meldingen en updates zonder dat je je telefoon hoeft te ontgrendelen.

Prijzen en beschikbaarheid
De motorola one action is beschikbaar in de kleuren Denim Grey en Pearl White en heeft een verkoop adviesprijs van €259,99.

1 Specifieke 2,0μm quad pixel videocamera die 117° vastlegt in een verticale positie met horizontale weergave.

 2 Vergeleken met het gemeten oppervlak van de 78° (FOV) hoofdcamera in dezelfde beeldverhouding.

 3 De batterij moet aanzienlijk leeg zijn; de laadsnelheid neemt af naarmate het laden vordert.  Alle claims over de levensduur van de batterij zijn bij benadering en gebaseerd op de mediaan-gebruiker die getest is over een gemengd gebruiksprofiel (dat zowel het gebruik als de stand-by tijd omvat) onder optimale netwerkomstandigheden. De werkelijke prestaties van de batterij kunnen variëren en zijn afhankelijk van vele factoren, waaronder signaalsterkte, netwerk en apparaatinstellingen, temperatuur, batterijconditie en gebruikspatronen.

 4 De automatische glimlachdetectie kan tot 5 gezichten/personen in hetzelfde frame herkennen.

 5 Android One platform in Latijns-Amerika en Europa, met uitzondering van Rusland. De telefoon werd in eerste instantie gelanceerd in Latijns-Amerika en Europa op Android 9 Pie, en zal OS upgrades naar Android Q en Android R ontvangen; beveiligingsupdates zullen worden verstrekt voor een periode van drie jaar vanaf de eerste wereldwijde lancering in augustus 2019.

 6 De beschikbare gebruikersopslag is minder groot door de vooraf geïnstalleerde software en is onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving als gevolg van software-updates. Ondersteunt tot 512 GB microSD-kaart, microSD-kaarten worden afzonderlijk verkocht. Inhoud met DRM-beperkingen kan mogelijk niet naar de kaart worden verplaatst.

Volg ons