vrijdag, 6 september 2019

de nieuwe motorola one zoom: perfect vanuit elk perspectief

Waarom genoegen nemen met foto’s die geen recht doen aan elk belangrijk moment in je leven? Je kunt nu een smartphone in handen krijgen die je vanuit elk perspectief doet verbazen – de motorola one zoom. De geavanceerde smartphone uit de motorola one family zet de smartphone-industrie op z’n kop door de indrukwekkende quad-cameratechnologie te verpakken in een innovatief satijnglas design tegen een betaalbare prijs.


De motorola one zoom
legt je wereld vast met verbluffende scherpte, kleur en helderheid – zelfs bij weinig licht. Met een 48-megapixel camerasensor1, Quad Pixel Technology, Dual OIS (optische beeldstabilisatie), Night Vision-software, speciale 8-megapixel telefotocamera en 16-megapixel ultragroothoeklenzen, gecombineert met AI rekenkracht, herdefinieert de motorola one zoom de fotografiemogelijkheden in deze smartphone prijsklasse.

de perfecte camera voor elke situatie
Van een professioneel portret van je beste vriend tot een heldere opname van je favoriete band vanaf de verste rij tijdens het concert of zelfs een weids landschapsweergave van je wandeling door moeder natuur – dit toonaangevende quad-camerasysteem geeft je optimale opnameflexibiliteit.

laat elke foto stralen
Met een 48-megapixel1 hoofdsensor en Quad Pixel-technologie levert motorola one zoom vier keer betere lichtgevoeligheid voor scherpere en helderdere foto’s in situaties met weinig licht. Het is ook uitgerust met OIS, waardoor de lens stabiel blijft zodat je foto’s scherp en insta-klaar zijn. Night Vision modus, maakt gebruik van onze unieke softwaretechnologie om levendige, korrelvrije nachtfoto’s te maken met echte kleuren en verbluffende helderheid.

kom dichtbij en maakt het persoonlijk
Korrelige, wazige beelden zijn vaak het resultaat van een slechte digitale zoomervaring op smartphones. Uit ons onderzoek blijkt zelfs dat dit vaak het pijnpunt nummer één is in smartphonefotografie. motorola one zoom is anders. De 8-megapixel telefoto-camera biedt 3x optische zoom met hoge resolutie (10x hybride zoomlens), waarmee je details op afstand kunt vastleggen met behoud van de beeldkwaliteit die je zou verliezen met digitale zoom. Zelfs als je volledig hebt ingezoomd, zijn je foto’s helder en scherp dankzij OIS – optische beeldstabilisatie.
       

zie meer van de wereld
Soms vereisen de mooiste momenten een bijzonder gezichtspunt. De 117º ultragroothoeklens past vier keer meer2 in het beeld voor verbluffende landschapsfoto’s die klaar zijn voor jouw posts op sociale media.

perfecte portretten elke keer
Soms wil je dat je onderwerp scherp is, maar niet al het andere. De 5-megapixel dieptecamera werkt samen met de hoofdcamera om de achtergrond automatisch te vervagen. Je kunt ook later teruggaan en eenvoudig de vervagingsintensiteit na het vastleggen wijzigen om je foto precies goed te krijgen. Hoe dan ook, alledaagse foto’s worden elegante portretten.

er op je best uitzien, onder alle lichtomstandigheden
Je hoeft de beeldkwaliteit niet op te offeren wanneer je overschakelt naar je selfiecamera. De motorola one zoom camera  van 25 megapixels aan de voorzijde is uitgerust met Quad Pixel-technologie voor vier keer betere lichtgevoeligheid. Dag of nacht, binnen of buiten, je kunt op je telefoon rekenen om elke keer geweldige selfies te maken.

laadt snel op, gaat langer mee
Een enorme 4000 mAh-batterij betekent dat de motorola one zoom tot twee dagen power heeft met een enkele lading. 3 TurboPowerTM geeft je uren batterijduur in slechts enkele minuten opladen3 , zodat je nooit iets mist.

ervaar briljante OLED
Met een 6,4-inch Max Vision OLED-beeldscherm brengt motorola one zoom films, games en foto’s tot leven. Het beeldscherm is vrijwel randloos, met levendige kleuren en scherpe details in Full HD (1080p) voor een ongelooflijke kijkervaring.

zijdezacht en zonder afdrukken van vette vingers
Met afgeronde randen en met precisie vervaardigd glas ligt de motorola one zoom comfortabel in de hand. Het elegante 3D-satijnglas aan de achterzijde elimineert vrijwel alle vingerafdrukken en vlekken, terwijl het waterafstotende design jouw telefoon beschermt tegen morsen en spatten. 4 Voor de eerste keer ooit fungeert het iconische Motorola-logo aan de achterzijde van het toestel als een LED-notificatielicht, oplichtend voor tekstberichten, binnenkomende oproepen of andere meldingen.

ontgrendelen met je vingerafdruk op het beeldscherm
Het verbluffende beeldscherm beschikt ook over een intelligente, geïntegreerde vingerafdrukscanner die alleen wordt weergegeven wanneer jij deze nodig hebt en vervaagt zodra je je toestel hebt ontgrendeld. De vingerafdruksensor is uitgerust met een machine learning-algoritme en ondersteuning voor continu leren, zodat het sneller en nauwkeuriger wordt telkens wanneer je het gebruikt. En wanneer jouw handen vol zijn, kan je Face Unlock altijd gebruiken voor gemakkelijke toegang.

beschikbaarheid, kleur en adviesverkoopprijs
De nieuwe motorola one zoom is vanaf 5 september voor € 429,99 verkrijgbaar in de Benelux de kleur Electric Grey.

Klik hier voor meer informatie.

Verkrijgbaar bij o.a.:
Belsimpel
Bol.com
Coolblue
MediaMarkt
Mobiel.nl
– BCC

wettelijke disclaimers

Bepaalde functies, functionaliteit en productspecificaties kunnen netwerkafhankelijk zijn en onderhevig zijn aan aanvullende voorwaarden, bepalingen en kosten. Deze kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. MOTOROLA en het gestileerde M-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Motorola Trademark Holdings, LLC. Android is een handelsmerk van Google LLC. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. © 2019 Motorola Mobility LLC. Alle rechten voorbehouden.

 1. 48 MP-sensor combineert 4 pixels in 1 grote quad-pixel, voor een fotoresolutie van 12 MP.
2. Vergeleken met het gemeten gebied van de hoofdcamera van 78 ° (FOV) in dezelfde beeldverhouding.
3. De batterij moet vrijwel leeg zijn; laadsnelheid vertraagt ​​naarmate het opladen vordert. Lader wordt in sommige markten afzonderlijk verkocht. Alle claims voor de levensduur van de batterij zijn bij benadering en gebaseerd op de gemiddelde gebruiker die is getest in een gemengd gebruiksprofiel (dat zowel gebruik als stand-by tijd omvat) onder optimale netwerkomstandigheden. De werkelijke batterijprestaties kunnen variëren en zijn afhankelijk van vele factoren, waaronder signaalsterkte, netwerk- en apparaatinstellingen, temperatuur, batterijconditie en gebruikspatronen.
4. Waterafstotend ontwerp creëert een barrière om te helpen beschermen tegen matige blootstelling aan water, zoals onbedoeld morsen, spatten of lichte regen. Niet ontworpen om te worden ondergedompeld in water of te worden blootgesteldwater onder druk of andere vloeistoffen; kan na verloop van tijd verminderen. Niet waterdicht.

_______________________________________________________

Volg ons