dinsdag, 10 september 2019

moto e6 plus: meer display, meer camera, prachtig design

Geavanceerde functies hoeven niet altijd een geavanceerd prijskaartje te hebben. Met de moto e-family kies je voor betrouwbare en betaalbare telefoons wanneer je kwaliteit serieus neemt. Met de komst van de nieuwe moto e6 plus tillen we deze visie naar een hoger niveau. De moto e6 plus is een smartphone die voorzien is van een dual camerasysteem en een prachtig design.

Dual camerasysteem
Voor het eerst beschikt een moto e-telefoon over een verbluffend dual camerasysteem, het beste in zijn soort tegen een al even verbluffende prijs van € 159,99. De 13 megapixel hoofdcamera heeft een pixelgrootte van maar liefst 1,12 µm en levert mooie, haarscherpe foto’s. Het grote f/2.0 diafragma biedt veel speelruimte om foto’s te nemen in verschillend licht terwijl de fotokwaliteit en alle details behouden blijven.

Dankzij de 2 megapixel dieptesensor en ingebouwde bokeh-modus kan je de scherpte van de voor- of achtergrond zelf regelen voor het gewenste beeld. Mag het nog iets creatiever, dan kan je de persoon of het voorwerp dat je fotografeert bewerken met de ‘beauty mode’ en de in-camera bewerkingsopties. Of je nu het perfecte portret, landschap of close-upbeeld wilt vastleggen, met deze dual camera weet je zeker dat je nog betere foto’s maakt.

Kleurrijk design, ontworpen voor jou
Wat meteen opvalt aan de moto e6 plus is het moderne design van top tot teen. Het 6.1” display is daarmee het grootste en beste dat Motorola ooit heeft uitgebracht. Op dit beeldscherm kijken is telkens weer een belevenis op zich. Je favoriete serie bekijken of door je feed scrollen, met het Max Vision HD+ display is elke app een streling voor het oog. Je hoeft niet langer te kiezen tussen een aangename schermgrootte en comfort — de moto e6 plus is nog lichter en ligt nog makkelijker in de hand dan zijn voorganger. De moto e6 plus is verkrijgbaar in metallic uitvoering Polished Graphite.

Spetterende selfiesJe maakt niet alleen verbluffende foto’s met de dual camera’s  op de achterzijde, maar ook met de 8 megapixel camera aan de voorzijde. Dankzij de moto e6 plus springen je selfies eruit. Je kunt zelfs succesvolle selfies nemen in minder goed verlichte omstandigheden dankzij de flatterende zachte schermflits.

Er is ook plaats voor een microSD-kaart van 512 GB zodat je nooit meer foto’s hoeft te wissen om plaats vrij te maken.

Twee beveiligde manieren om toegang te krijgen
Je favoriete apps kan je snel en makkelijk openen met de vingerafdrukscanner op de achterzijde van de  telefoon. De scanner bevindt zich subtiel onder het Motorola logo zodat je deze niet opmerkt wanneer je het niet nodig hebt. De moto e6 plus beschikt ook over gezichtsherkennings-technologie voor extra comfort en veiligheid.

Bol van de power
Je kunt je powerbank gerust thuis laten want de verwijderbare batterij heeft een capaciteit van 3000 mAh. Met zoveel uren gebruikstijd kan je vandaag naar hartenlust spelen en het laden uitstellen tot morgen.

Met de moto e6 plus geniet je van dezelfde bloatwarevrije ervaringen die je gewend bent van moto, dankzij Android™ 9 Pie. De 2.0 GHz octa-core processor zorgt er dan weer voor dat je nooit meer iets mist. Dus laat je helemaal gaan en haal het onderste uit de kan – dit toestel kan het aan.

Prijs, kleur en beschikbaarheid
De nieuwe moto e6 plus heeft een adviesverkoopprijs van€ 159,99 en is in Nederland verkrijgbaar in de uitvoering Polished Graphite.

Klik hier voor meer informatie over dit toestel.

Verkrijgbaar bij o.a.:
– Belsimpel
– Bol.com
– Coolblue
– MediaMarkt
– Mobiel.nl
– BCC

 

Wettelijke disclaimers

Bepaalde features, functies en productspecificaties zijn mogelijk netwerkafhankelijk en onderhevig aan specifieke voorwaarden en tarieven. Alle vermelde specificaties en prijzen kunnen wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. MOTOROLA en het gestileerde M Logo zijn geregistreerde handelsmerken van Motorola Trademark Holdings, LLC. Android is een handelsmerk van Google LLC. Alle andere handelsmerken zijn de eigendom van hun respectieve eigenaars. ©2019 Motorola Mobility LLC. Alle rechten voorbehouden.

*Ondersteunt een microSD-kaart tot 512 GB. MicroSD-kaarten worden niet meegeleverd. Inhoud met DRM-beperkingen kan mogelijk niet worden opgeslagen op de kaart.

 

Volg ons