vrijdag, 25 oktober 2019

Het best voor jou: de moto g8 plus

moto g8 plus: motorola’s beste telefoon ooit

Premium functies, zoals toonaangevende cameratechnologie, uitstekend geluid en een lange batterijduur op middenklasse smartphones is waar de geliefde moto g-familie voor staat. Met de meest indrukwekkende upgrade tot nu toe worden consumenten voorzien van hoogwaardige functies in een fris en mooi vernieuwd motorola ontwerp.

De moto g8 plus biedt de beste camera-ervaring ooit op een moto g. Het intelligente Quad Pixel-camerasysteem met 4x low light sensitivity zorgt ervoor dat elke opname die je maakt scherp en levendig is. De moto g8 plus beschikt over enkele van Motorola’s beste camera-
innovaties tot nu toe, waar onder een 48-megapixel hoofdsensor met Night Vision2, een dieptesensor en de exclusieve 117° ultra groothoekactiecamera om horizontale video’s op te nemen terwijl je je telefoon comfortabel verticaal vasthoudt. Voor selfies is er de 25-megapixelcamera aan de voorkant waarmee je de meest levendige kleuren vastlegt.

met en zonder Night Vision modus

 

De moto g8 plus heeft een 6,3-inch FHD + Max Vision-display, 19:9 beeldverhouding en dubbele  stereoluidsprekers afgesteld door Dolby®.  De luidsprekers produceren twee keer krachtiger geluid en 50% luidere bassen voor de meest meeslepende audio-ervaring ooit op een moto g telefoon3.

 

 

 

 

De 4.000 mAh-batterij biedt een batterijduur van 40 uur en met de TurboPower ™ -technologie laadt de telefoon razendsnel op, met 8 uur stroom in slechts 15 minuten4.

Uitgerust met Moto Experiences en bloatware-vrije Android™ 9 Pie-software levert moto g8 plus de camera-, weergave-, geluids- en batterijprestaties waar je naar op zoek bent.

Wil alle specificaties van de moto g8 plus lezen? Bezoek dan onze motorola website

Verkrijgbaar in de kleuren gradiënt Cosmic Blue of Crystal Pink bij de onderstaande (r) etailers in Nederland

BCC, Belsimpel, Bol.com, Coolblue, Media Markt en Mobiel.nl

Volg ons