vrijdag, 25 oktober 2019

Pre-order promotie – moto g8 plus

Wil jij één van de eerste zijn, die de nieuwe moto g8 plus in bezit heeft? Dan hebben wij een een heel interessant aanbod voor jou! Want bestel je deze nieuwe motorola smartphone vóór 19 november a.s., dan kan je gebruikmaken van de moto g8 plus pre-order promotie.

Bij een deelnemende (r)etailer krijg je namelijk, bij de pre-order van een moto gplus, tot en met 18 november a.s. een super handige Lenovo Smart Clock ter waarden van € 89,99 cadeau.  Dan mis nooit meer het moment voor de perfecte foto door de beste camera functionaliteiten van je nieuwe smartphone én sta je elke ochtend vrolijk en goed geïnformeerd op met een super slimme Smart Clock met Google Assistant!

Bekijk hier de slimme mogelijkheden van de Lenovo Smart Clock met Google Assistant

 

mis geen moment met de nieuwe moto g8 plus

De moto g8 plus biedt de beste camera-ervaring ooit op een moto g. Het intelligente Quad Pixel-camerasysteem met 4x low light sensitivity zorgt ervoor dat elke opname die je maakt scherp en levendig is. De moto g8 plus beschikt over enkele van Motorola’s beste camera-
innovaties tot nu toe, waar onder een 48-megapixel hoofdsensor met Night Vision, een dieptesensor en de exclusieve 117° ultra groothoekactiecamera om horizontale video’s op te nemen terwijl je je telefoon comfortabel verticaal vasthoudt. Voor selfies is er de 25-megapixelcamera aan de voorkant waarmee je de meest levendige kleuren vastlegt.

Wil alle specificaties van de moto g8  plus  nog eens rustig nalezen? Bezoek dan onze motorola website

De moto g8  plus heeft een verkoopadviesprijs van € 269,99 en is verkrijgbaar in de kleuren Cosmic Blue en Crystal Pink.

De (r)etailers die deelnemen aan de pre-order promotie zijn:
BelsimpelBol.comCoolblue, Lenovo.comMedia Markt en Mobiel.nl

De Lenovo Smart Clock kan worden geclaimd via lovemotorola.com

Volg ons