donderdag, 28 november 2019

De heetste motorola deals – helloblackfriday

helloblackfriday

Tijdens het Black Friday weekend zijn er bij heel veel (r)etailers weer super scherpe deals op motorola smartphones te vinden. Om je een beetje op weg te helpen in je zoektocht naar de deal die het beste bij je past, geven we op onze blog een overzicht van alle deals. helloblackfriday

Kijk, vergelijk en kies de Black Friday deal op de smartphone die jou het meeste aanspreekt. Zoals de motorola one action met een actioncam en ultragroothoek lens. Of de motorola one vision met Night Vision, om ook tijdens de donkere dagen rond Kerstmis fantastische foto’s te maken. Zoek je een smartphone met een extreem uithoudings-vermogen? Denk dan eens aan de moto g7 power. En zelfs op de allround moto e6 plus krijg je tot en met 2 december een flinke korting!

 

motorola one action
motorola one zoom
moto g7 power
moto e6 plus

 

bol.com

motorola one action
motorola one vision
moto g7 power
moto e6 plus

 

motorola one action
motorola one vision
moto e6 plus

 

coolblue

motorola one action
motorola one vision
moto g7 plus

helloblackfriday mediamarkt
motorola one action
motorola one vision
moto g7 power

 

motorola one action
motorola one vision
moto e6 plus

 

motorola one action
motorola one vision
moto g7 power

 

 

 

Volg ons