zaterdag, 23 november 2019

De motorola one macro #hellodetails

motorola one macro

Sommige details worden niet altijd even goed vastgelegd door smartphone-camera’s – de kleuren van een lieveheersbeestje, een druppel water of stuifmeel op een bloem. Voor degenen die de details in het leven niet willen missen, hebben wij de motorola one macro. Een toonaangevende smartphone die jouw wereld op een nieuwe manier vastlegt dankzij het ongeëvenaarde vermogen van de Macro Vision-camera.

Met de Macro Vision-camera kun je scherpstellen op 2 cm afstand van een object. Dit is 5x dichterbij dan bij een normale lens en dat allemaal zonder extra accessoires of hulpstukken. Geen enkele andere smartphone  vandaag de dag brengt je dichterbij. Je kunt de kleinste details van een voorwerp vastleggen en de achtergrond vervagen voor een jaloersmakende professionele uitstraling.

Dichterbij dan ooit met de motorola one macro

             

Naast de speciale Macro Vision-camera maken de hoogwaardige hoofdsensor en de intelligente dieptesensor in een oogwenk verbluffende beelden. De supersnelle autofocussensor met laser legt in een fractie van een seconde de focus op een object, waardoor de hoofdsensor scherpere foto’s maakt. Zelfs in de meest uitdagende lichtomstandigheden. De Kunstmatige Intelligentie (AI)-functies zoals shot-optimalisatie, glimlachtimer en slimme compositie doen al het werk voor je en tillen jouw fotografiekunsten naar een hoger niveau.

Meer dan voldoende batterijduur

Het grootste pijnpunt voor veel smartphone gebruikers is de levensduur van de batterij. Daarom heeft de motorola one macro een 4000 mAh-batterij die tot wel 2 dagen mee gaat. Met een intelligente en batterij-efficiënte AI-chipset gaat je telefoon nog langer mee, ongeacht de hoeveelheid foto’s die je maakt.

De motorola one macro, met een adviesverkoopprijs € 199,-, heeft een stijlvol design in twee kleuren: Space Blue of Ultra Violet, een 6,2-inch HD+ display en past nog steeds comfortabel in één hand. Met 64 GB ROM en 4 GB RAM is er ook voldoende opslagruimte.

Kijk hier voor meer informatie en verkrijgbaarheid. 

Volg ons