donderdag, 14 november 2019

razr opnieuw uitgevonden #feeltheflip

De revolutionaire opvolger van de iconische klaptelefoon die een hele generatie in vervoering bracht is terug: RAZR,  een stijlicoon dat mede de popcultuur definieerde. De nieuwe motorola razr™ is de eerste clamshell-achtige smartphone met een flexibel display dat doet wat niemand voor mogelijk hield. Het scherm vouwt helemaal open, wat resulteert in een vertrouwde en toch volledig unieke, mobiele gebruikerservaring.

Bij motorola vroegen wij ons af hoe een flexibel scherm kan bijdragen tot een beter smartphonegebruik. En dus ontwikkelde en testte wij ruim 20 verschillende prototypen tijdens de eerste fasen van een consumentenonderzoek. Het zo vertrouwde en geprezen clamshell-design bleek de ideale oplossing. Het pakt een concreet knelpunt van de consument aan – een mobiele telefoon moet bovenal mobiel blijven – zonder dat de bioscoopervaring die jullie zo waarderen in het gedrang komt.

Nooit eerder kwamen stijl en vakmanschap op zo’n manier samen als bij de motorola razr. De buitenkant ligt prima in de hand en is oersterk, want vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal en 3D Gorilla Glass. Net als de originele RAZR heeft de nieuwe motorola razr een slank en mooi gestroomlijnd design. Er werd bewust niet met sterk contrasterende kleuren of materialen gewerkt om geen afbreuk te doen aan het naadloze design.

Toen de beperkingen van de beschikbare technologie ons bij de ontwikkeling van de razr ophielden, besloten we ons eigen ding te doen. We ontwikkelden het allereerste gepatenteerde ‘zero-gap’ scharnier, dat ervoor zorgt dat de beide kanten van het flexibele beeldscherm van speciaal polymeer naadloos op elkaar aansluiten wanneer het toestel dichtgeklapt is. Zo krijgt stof en steentjes geen schijn van kans. We pasten bestaande antennes aan om die in een ruimte te laten passen die maar half zo groot is als de moderne smartphones. En we gaven het toestel een speciale waterdichte en spatbestendige coating1. Met deze grensverleggende technische en designaanpak luiden we de toekomst van de mobiele telefoon in.

Terwijl smartphones groter en groter worden, bundelt de razr zijn krachten. Als je je in het hart van de actie wilt storten, biedt het 6.2-inch Flex View display met beeldverhouding 21:9 je alles wat je nodig hebt. Tijd om te vertrekken? Klap de razr dicht en laat ‘m met zijn mooi gestroomlijnde, draagbare design zonder veel weerstand in je broekzak of tas glijden.

Op het 2.7-inch interactieve Quick View display op de buitenzijde van de razr ontvangt je onderweg belangrijke meldingen, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er rondom je gebeurt terwijl je je aandacht bij de les houdt. Bellen, berichten beantwoorden, betalen met één tik, je muziek bedienen, prachtige selfies nemen, Google Assistant gebruiken en via je persoonlijke instellingen bluetooth, wifi, hotspots enz. in- of uitschakelen? Het kan allemaal met je telefoon nog dichtgeklapt.

Geniet van een gloednieuwe, unieke smartphonebeleving die je nergens anders vindt. Het iconische merk, de grensverleggende technologie en het stijlvolle design maken van de razr de upgrade die je nodig hebt. De motorola razr is de smartphone die eindelijk dat gelukzalige gevoel terugbrengt wanneer je je telefoon met 1 hand dicht te klappen.|

Bekijk de behind the scenes video

Lees meer over de andere features van de razr en registeer je voor meer info op motorola.com

 

Volg ons