maandag, 16 december 2019

Winnaars gaan #backtoaction met de motorola one action

backtoaction

Begin oktober gingen de twee winnaars van onze Facebook-wedstrijd #backtoaction voor de allereerste keer ooit indoor skydiven! Dit avontuur legden ze vast met de motorola one action. Benieuwd naar hun ervaringen en naar de prestaties van de action cam? Lees dan zeker dit interview met Yoshi en Eline. Ready? Set? (motorola one) action!


Jullie hebben de #backtoaction-wedstrijd gewonnen met jullie geweldige zomeracties
hot. Zijn jullie de actiefste thuis?

Yoshi: “Die eer ken ik m’n papa toe, al zijn we allemaal wel ‘action-minded’. De drang naar avontuur heb ik van hem. Zo hou ik van reizen en nog meer van het vastleggen van deze ervaringen. Een van m’n beste reizen was ongetwijfeld de winter beleven in het Finse Lapland, waar we langlauften, met husky’s en rendieren sleeden, op sneeuwscooters reden en in een iglo overnachtten. Stilzitten op het strand, dat is niet aan mij besteed!”

Eline: “En ik moet de credit van actiefste thuis aan mijn man Stan geven. Hij staat dan ook op mijn actieshot van afgelopen zomer. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te ontdekken en ben niet bang voor wat avontuur. Na het indoor skydiven hebben we dan ook de smaak te pakken en willen we beiden graag echt gaan skydiven en daadwerkelijk de sprong uit het vliegtuig wagen.”

 backtoaction    backtoaction

Winnende foto van Yoshi                     Winnende foto van Eline


Met jullie prachtige actieshot hebben jullie niet enkel de motorola one action gewonnen, maar zijn jullie ook voor de allereerste keer ooit gaan indoor skydiven. Vertel eens: wat vonden jullie van deze ervaring?

Yoshi: “Ik was er helemaal klaar voor. Oordoppen in, helm en bril op en springen maar! In het begin gaf dit echt een raar gevoel: je moet je laten vallen in het ‘niets’ en volledig vertrouwen op twaalf motoren die lucht blazen doorheen een grote buis. Maar het was GE-WEL-DIG! Voor mij was het hoogtepunt letterlijk het hoogste punt. Mijn landing tegen de glaswand was iets minder elegant, maar met deze prachtige ervaring rijker was dit snel vergeten!

 

Eline: “Het was een héél vette ervaring. Zoiets moet iedereen een keertje meemaken. Het idee van vrij in de lucht zweven met windsnelheden van 150 km per uur… en het was vooral ook een hilarisch gezicht, want je huid gaat heel slap hangen en waait alle kanten op (lacht Nu ben ik helemaal klaar voor een sprong uit een echt vliegtuig!”

backtoaction


Jullie hebben
 hebben toen de motorola one action gewonnen en hebben deze nu al een tijdje kunnen uittesten. Wat zijn jullie ervaringen met dit toestel?

Yoshi: “De motorola one action kwam echt als een geschenk uit de hemel! De actioncam heeft mij verbaasd in de positieve zin. De stabilisatie is echt top voor een smartphone. Wandelen, fietsen, lopen, skydiven… Ik heb het allemaal al geprobeerd en het toestel was telkens in staat om de meeste schokken op te vangen en te stabiliseren, zelfs bij low-light. Dé belangrijkste feature is dat je de telefoon gewoon verticaal kan houden om horizontaal te filmen dankzij de 117°-wide angle lense. Aanvankelijk voelde dit een beetje onnatuurlijk aan, maar het is echt geniaal. Ook de extra camera die zorgt voor scherpte en diepte heeft me aangenaam verrast. Bovendien biedt de 4GB RAM voldoende werkgeheugen om m’n drone te besturen. Als hobbyfotograaf heb je dus best veel opties wanneer je die zware camera eens thuis wilt laten. Kortom, een GoPro en (film)camera verpakt in een smartphone. Ik ben grote fan!”

Eline: “Handig vind ik het grote beeldscherm waar ik fijn series en filmpjes op kan kijken. Ook de actiecamera met groothoeklens bevalt me heel erg: tijdens het filmen stabiliseert die het beeld, wat heel fijn is! Ik zou niet meer zonder willen. Dat wordt komende winter scherp een sneeuwballengevecht filmen! Bovendien valt me op dat de mobiel lekker snel is. Gedaan met traag gedoe: de motorola one action doet wat die moet doen en doet het snel!”

backtoaction

Welke actieve avonturen staan er nog op de planning om vast te leggen met jullie motorola one action?

Yoshi: “Er staan zeker weten nog een aantal avonturen op de agenda! Zo ga ik nog naar de Ardennen, op skireis en op avontuur in IJsland. Mogelijkheden genoeg om alles uit m’n motorola one action te halen. Eerlijk toegegeven was ik nog niet vertrouwd met het merk, maar ik ben er helemaal voor gevallen.”

Eline: “Wie weet wat er nog gaat komen… Hopelijk gaan we volgend jaar op wintersport. Dan gaat deze telefoon natuurlijk mee om alles vast te leggen.”

Wil je meer lezen over de motorola one action? Bekijk onze speciale productpagina.

Volg ons