woensdag, 11 december 2019

Jouw perfecte cadeau voor onder de kerstboom #hellogiftguide

Gift Guide

De feestdagen staan voor de deur en misschien ben je nog volop op zoek naar hét perfecte cadeau voor onder de kerstboom?

Geen paniek: bij motorola hebben we een assortiment smartphones met voor elk wat wils. Om je op weg te helpen in je zoektocht, hebben we speciaal voor jou de ultieme motorola gift guide samengesteld.  Volg eenvoudig de onderstaande stappen en ontdek welke smartphone op het lijf staat geschreven van je geliefde familielid of vriend(in) – of misschien wel het jouwe? Of het nu gaat om een smartphone met extra batterijduur, met de functionaliteit van een actioncam of waarmee je prachtige foto’s kunt maken in alle lichtomstandigheden en tot 3 keer optisch kunt inzoomen, er is altijd een motorola die bij je geliefde past!

Wij wensen je hele gezellige feestdagen!

 

gift guide

Je vindt alle informatie over de toestellen uit de gift guide en verkooppunten op motorola.com/nl

Volg ons