vrijdag, 6 december 2019

moto e6 play – ontgrendel je telefoon vingervlug

ontgrendel

moto e6 play – ontgrendel je telefoon vingervlug

Met een vingerafdrukscanner op de achterzijde van de telefoon en door gezichtsherkenningtechnologie van de selfiecamera ontgrendel je snel de nieuwe moto e6 play. Kom snel en makkelijk bij al je favoriete apps en entertainment. Geen wachtwoord nodig. Bewaar talloze foto’s, muziek en video’s en voeg gemakkelijk meer ruimte toe met een microSD-kaart. Meer zien en minder scrollen op een 5,5 inch Max Vision HD+ beeldscherm. Mis nooit een fotomoment met een 13 MP-camera met snelle scherpstelling en maak prachtige portretten met een 5 MP-selfiecamera. En blijf genieten met een lange batterijduur. En dat allemaal in een elegant, compact design dat je gemakkelijk met één hand kunt bedienen. Maak kennis met moto e6 play. Vliegensvlugge fun.

Laat je fantasie de vrije loop

geheugen

De moto e6 play heeft een 13-megapixel camera, 3000 mAh batterij zodat je met één keer opladen lang voorzien bent en een 5,5-inch HD + Max Vision-display voor een breder beeld. Bezoek de motorola website voor meer informatie.

De moto e6 play is, met een adviesverkoopprijs van € 99,99, beschikbaar in de kleur Steel Black.

De moto e6 play is verkrijgbaar bij o.a. BCC, Belsimpel, Bol.com, Coolblue, Media Markt en Mobiel.nl

Volg ons