dinsdag, 17 december 2019

Het Quick View display van razr verandert je smartphone leven.

razr

Motorola veroorzaakt een ware revolutie door de introductie van de nieuwe editie van zijn legendarische, RAZR mobiele telefoon. We brengen de razr niet terug als een gewone mobiele telefoon maar als een moderne foldable smartphone. En jij was hiervoor onze motivatie. We hebben geluisterd naar jouw behoefte om een volledig nieuwe smartphone-ervaring te creëren. De nieuwe razr helpt je een balans te bewaren tussen het off-line leven en de constante connectiviteit met de mobiele wereld.

We hebben ons gericht op een van de kernfuncties van de originele RAZR: het beeldscherm aan de buitenzijde. Dit beeld-scherm werd gebruikt in de eerste versie van de mobiele telefoon om de tijd en meldingen weer te geven. Het voordeel hiervan is dat de mobiele telefoon niet hoefde te worden geopend om alle belangrijke informatie te krijgen. Onze ontwikkelingsteams en gebruikerservaringsteams hebben dit idee ook gevolgd. Het doel was om een nieuw razr te ontwerpen dat nog beter in jouw dagelijks leven zou passen.

Het buitenste Quick View display van de nieuwe razr biedt niet alleen informatie. Het maakt zelfs veel interacties met je smartphone mogelijk wanneer deze is gesloten. We zullen uitleggen welke dat zijn aan de hand van 5 voorbeelden. De nieuwe Motorola razr heeft het potentieel om je gebruikelijke smartphone-gebruik op zijn kop te zetten en tijd te besparen.

maak de perfecte foto met razr

We wilden niet zomaar een opvouwbare smartphone lanceren om aan te tonen dat innovatie tot een van onze  speerpunten behoordt. In plaats daarvan hebben we het gebruiksgedrag van smartphone gebruikers bestudeerd en nieuwe manieren gevonden om dit gebruik te optimaliseren.

razr

Steven Taylor Photography

We hebben toepassingen ontwikkeld die dankzij het vouwmechanisme en het tweede, extern Quick View display, smartphone-fotografie verbetert. De goede hoofdcamera van de nieuwe razr kan bijvoorbeeld voor selfies worden gebruikt wanneer de razr is gesloten. De automatische lachdetectie maakt automatisch een foto zodra iedereen op de foto lacht. En wanneer een open handpalm in de camera wordt gehouden, herkent de AI dat als een signaal om een afteltimer van twee seconden voor een zelfontspanner te activeren.

Als je de razr opent omdat je foto’s van anderen wilt maken, helpt het buitenste Quick View display je daarbij. Met behulp van een weergegeven timer kunnen de personen die jij wilt fotograferen het perfecte moment om te poseren vaststellen. Om het resultaat snel te controleren, kan je de gemaakte afbeelding op het externe display bekijken. Nog handiger zijn de grappige animaties die op het buitenste display worden afgespeeld tijdens het nemen van foto’s. Wij weten zeker dat het een glimlach op je gezicht tovert. Dit doet wonderen vooral voor kinderen en dieren zodat ze vrolijk in de camera kijken.

zien, reageren en weer doorgaan

 

razr

Dankzij de snelle weergave op het Peek Display kan je al je meldingen bekijken zonder de smartphone te openen.  Het Peek Display is het resultaat van onze eigen softwareontwikkeling. Het geeft je snel meldingen en stelt je ook in staat om ze te openen voor meer informatie of om ze te negeren. Bovendien kunnen sms-berichten en e-mails worden beantwoord in de snelle weergave. De software geeft geschikte snelle reacties weer en ondersteunt een dicteerfunctie. Je kunt dus met een druk op de knop of met je stem op snelst mogelijke maniet reageren op dringende berichten. Gesprekken aannemen en video-oproepen doen, werken ook wanneer gesloten via het buitenste Quick View touchscreen.

contactloos betalen

NFC is de technologische standaard voor elektronische betalingen geworden. De nieuwe razr ondersteunt ook deze contactloze betalingsoptie. Het kleine Quick View display aan de buitenkant geeft je ook volledige controle over transacties bij het afrekenen. Een scan van je vingerafdruk is alles wat nodig is om te legitimeren en de snelle weergave bevestigt betalingen.

let’s rock-‘n-roll

Onderweg in het openbaar vervoer of tijdens het joggen, luister je vaak muziek en blader je met regelmaat door je afspeellijsten. Want niet elk nummer past in elke stemming. Dan twijfel je vast wel eens of je je grote smartphone te voorschijn moet halen om het nummer te veranderen of  dat je het met de nodige irritatie gewoon afluistert. De nieuwe motorola razr maakt het gemakkelijker om op deze situatie te reageren. Met de razr in de compacte, gesloten status kan je op het buitenste Quick View display snel door de afspeellijst bladeren. Dankzij onze Moto Actions kunnen nummers ook worden gewijzigd met de volumeknoppen, wat betekent dat je je smartphone niet eens uit je zak hoeft te halen.

krijg hulp van de Google Assistent

Het Quick View display is ontworpen om samen te werken met de Google Assistent, zodat je eenvoudig belangrijke informatie kunt opvragen. Je kunt op elk gewenst moment met de Google Assistent praten omdat deze werkt, zelfs als het razr is gesloten. Zeg gewoon “Ok Google” om spraakopdrachten te geven of vragen te stellen, en de digitale assistent zal je helpen.

razr – naadloze overgangen in een mum van tijd

Het kleine externe en het grote, flexibele display zijn ontworpen om samen te werken en bieden ongelooflijk intuïtieve gebruikersbegeleiding. Wanneer je meer informatie nodig hebt of een grotere weergave wilt, open je  eenvoudig de razr. Het maakt niet uit welke toepassing op het buitenste Quick View display wordt uitgevoerd, deze wordt na opening onmiddellijk voortgezet op het binnenste display.

Blijf op de hoogte van het laatste razr nieuws.  Schijf je nu in op de speciale website

Volg ons