vrijdag, 24 januari 2020

motorola one hyper met pop-up camera – #seeitpopup

pop-up

Vanaf het moment dat je ’s ochtends wakker wordt tot het moment dat je hoofd ’s avonds je kussen raakt, heb je de beste technologie nodig om je volgende grote avontuur aan te kunnen gaan. Of het nu gaat om een drukke dag op het werk of een vakantie naar een unieke bestemming.

 Daarom hebben we de motorola one hyper gemaakt. Een nieuwe smartphone met een geavanceerd camerasysteem, een 64-megapixel hoofdcamera met ultrahoge resolutie en 32-megapixel pop-up selfie-camera, een verbazingwekkende ononderbroken 6,5″ Full HD+ edge to edge scherm en een waanzinnig krachtig oplaadsysteem met een enorme batterij.

Nieuw laadtijdperk: stroom voor de hele dag in slechts 10 minuten

De motorola one hyper heeft een 4.000 mAh batterij die je telefoon kan voeden voor 38 uur ononderbroken gebruik*. Zo kan je een hele dag doorwerken, en heb je voldoende batterij over om ook morgen door te komen.

motorola one hyper introduceert ook een toonaangevende 45W Hyper Charging technologie, een gloednieuwe geavanceerde oplaadtechnologie die de manier waarop je naar de levensduur van de batterij kijkt zal veranderen. De technologie is perfect voor een drukke wereld waarin je vaak geen tijd hebt om te wachten op het opladen van je telefoon. Door de Hyper Charging technologie krijg je 12 uur extra aan batterij in slechts 10 minuten opladen, en vult de batterij van je  telefoon tot 75% in slechts 30 minuten.*

Dual Night Vision en ultrahoge-resolutie camera’s

Het is gemakkelijk om creatief te worden en op de juiste manier foto’s te maken van je avonturen met de motorola one hyper’s ultra hoge resolutie camera’s, met onze innovatieve Night Vision technologie op zowel de 64 MP camera aan de achterzijde als de 32 MP camera aan de voorzijde.

pop-upMet een 32-megapixel pop-up selfie camera die zich achter het scherm verbergt, ben je in minder dan een seconde klaar om waardevolle selfies en prachtig gedetailleerde portretten te maken die je met trots kan delen. Als je in het donker bent of op een plek met weinig licht, geniet je van onze innovatieve Night Vision-modus en Quad Pixel-technologie die 4x meer lichtgevoeligheid biedt. Voor wie zich zorgen maakt over een valpartij, heeft de pop up-camera een valbeveiliging die ervoor zorgt dat hij zich automatisch terugtrekt bij een plotselinge val of wanneer de telefoon ondersteboven wordt gekanteld.

De 64-megapixel ultra hoge resolutie hoofdcamera, ook met Night Vision en Quad Pixel technologieën, levert ongeëvenaarde helderheid en kleurnauwkeurigheid in elke opname. Je krijgt kristalheldere details, zelfs wanneer je je foto’s bijsnijdt en vergroot. Bovendien kan je met de laser-autofocustechnologie direct scherpstellen, zelfs in het donker. Als je een foto wil maken zoals je ogen die kunnen zien, kan je overschakelen naar de 118° ultragroothoeklens voor vegende foto’s die vier keer meer van je omgeving vastleggen.

Aangedreven door Google CameraX

De foto’s die je neemt met je motorola one hyper zullen er in je camerafeed net zo briljant uitzien als toen je ze in het echte leven nam. Ongeacht welke camera je hebt besloten te gebruiken. Dankzij de Google CameraX API van Google CameraX, kunnen apps van derden, zoals Instagram, gebruik maken van de camera AI-technologie van Motorola, zoals HDR, Night Vision en Portrait Mode.

Uniek design

De innovatieve pop-up selfie camera elimineert de noodzaak voor een bezel en maximaliseert het beeldscherm als nooit tevoren. Zeg vaarwel tegen inkepingen en bezels en zeg hallomoto tegen Motorola’s eerste echte edge-to-edge beeldscherm. Dompel jezelf onder in de actie en laat je foto’s en video’s tot leven komen op de motorola one hyper’s prachtige 6,5 “Total Vision display.

Wanneer het tijd is om je telefoon opzij te leggen, is er een nuttig waarschuwingslampje aan de achterkant van het toestel dat subtiel oplicht op verschillende manieren om je op de hoogte te houden zonder je te storen. Wanneer je je meldingen wilt controleren, zijn ze meteen binnen handbereik dankzij het Moto Display, zodat je snel een voorbeeld krijgt zonder dat je je apparaat hoeft te ontgrendelen.

motorola one hyper heeft een waterafstotend* design dat je telefoon van binnen en buiten beschermt tegen morsen en spatten terwijl je onderweg bent. Verkrijgbaar in twee unieke en levendige kleuren opties, Deepsea Blue en Fresh Orchid, biedt de motorola one hyper een stijlvolle en onderscheidende uitstraling die je wil tonen, net zoals de foto’s die je met het toestel hebt genomen.

Dus of je nu op een vlucht naar een exotische bestemming hopt of gewoon je eigen stad verkent met je vrienden, je kan er op vertrouwen dat de motorola one hyper klaar is voor alles.

Onstuitbare prestaties

motorola one hyper gebruikt Qualcomm® Snapdragon™ 675 octa-core processor met geavanceerde  Kunstmatige Intelligentie (AI)-verwerking, wat multi-tasking een koud kunstje maakt en je spelervaring naar een hoger niveau tilt. Kom naadloos uit bij de functies die je het vaakst gebruikt, zoals je zaklamp of je camera, met exclusieve Moto Actions. De telefoon biedt je ook 4 GB RAM, zodat je meerdere apps open kunt houden en moeiteloos tussen de apps kunt bewegen.

motorola one hyper wordt verkocht met bloatwarevrije Android 10 software, zodat je kunt genieten van een meer gestroomlijnde gebruikerservaring en je je veilig voelt omdat je weet dat je privégegevens veiliger zijn dan ooit. En met 128 GB aan ingebouwde opslagruimte en tot 1 TB uitbreidbare opslag (afzonderlijk verkrijgbaar), hoef je je geen zorgen te maken over het verwijderen van bestaande bestanden of oude foto’s om ruimte te maken voor meer inhoud waar je van houdt.

Prijzen en beschikbaarheid

De motorola one hyper is beschikbaar vanaf  22 januari bij:
Lenovo.com
Belsimpel

Wettelijke disclaimers

*45W lader afzonderlijk verkrijgbaar, niet in alle regio’s verkrijgbaar. Alleen compatibel met USB Power Delivery 3.0. Gemiddelde gebruikers kunnen tot 12 uur batterijduur krijgen in 10 minuten oplaadtijd. De batterij moet aanzienlijk leeg zijn; de oplaadsnelheid neemt af naarmate het opladen vordert. Lader wordt in sommige markten afzonderlijk verkocht. Alle claims over de levensduur van de batterij zijn bij benadering en gebaseerd op het gemiddelde van de gebruiker die getest is over een gemengd gebruiksprofiel (dat zowel het gebruik als de stand-by-tijd omvat) onder optimale netwerkomstandigheden. De werkelijke prestaties van de batterij zullen variëren en zijn afhankelijk van vele factoren, waaronder signaalsterkte, netwerk en apparaat instellingen, temperatuur, batterijconditie en gebruikspatronen.

*Alle claims over de levensduur van de batterij zijn bij benadering en gebaseerd op het gemiddelde van de gebruiker die getest is over een gemengd gebruiksprofiel (dat zowel het gebruik als de standby-tijd omvat) onder optimale netwerkomstandigheden. De werkelijke prestaties van de batterij zullen variëren en zijn afhankelijk van vele factoren, waaronder signaalsterkte, netwerk en apparaat instellingen, temperatuur, batterijconditie en gebruikspatronen.

*Het waterafstotende ontwerp creëert een barrière die bescherming biedt tegen matige blootstelling aan water, zoals per ongeluk morsen, spatten of lichte regen. Niet ontworpen om ondergedompeld te worden in water, of blootgesteld te worden aan water onder druk of andere vloeistoffen; kan na verloop van tijd afnemen. Niet waterdicht.

 

Volg ons