vrijdag, 28 februari 2020

Ervaar jij stress als je zonder lader van huis gaat?

accu

Onderzoek smartphone accu: 40% ervaart stress vanwege beperkte capaciteit en zo los je dit op.

De kans is groot dat je het wel eens meegemaakt hebt. Je hebt geen lader bij je en je smartphone heeft nog maar 5%. Dat geeft dikke stress want voor veel mensen is een lege accu veel erger dan een lege band. Wij lieten een bureau onderzoek doen rondom de accu-ervaringen van Nederlandse smartphonegebruikers en daar kwamen een aantal opvallende resultaten uit.

Accu onderzoek

De eerste vraag die we aan de 1000 bezitters van een smartphone stelden was, ‘hoe vaak moet jij je smartphone opladen?’. Na het verzamelen van de antwoorden blijkt dat 50% van de ondervraagden elke dag zijn toestel aan de lader moet hangen omdat hij (bijna) leeg is.

accu

Wanneer je in de gelegenheid bent om je smartphone aan een lader te hangen is dat prima, Ben je niet in de gelegenheid om te laden omdat je op reis bent of iets dergelijks, dan heb je een probleem.

Voor 20% van de ondervraagden is het probleem zelfs nog veel groter. Men haalt niet eens het einde van de dag en moeten minimaal twee keer per dag op zoek naar een stopcontact. Deze groep smartphone-gebruikers moet er altijd voor zorgen dat ze een lader, stopcontact en/of een powerbank bij zich hebben.Dat is onhandig en 40% van de ondervraagden geeft aan enige mate van stress te ervaren over het feit of ze wel een lader of powerbank bij zich hebben.

Radicale maatregelen

Ongeveer 61% van de ondervraagden zegt vrij radicale maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat ze het einde van de dag halen met de accu.Men geeft toe bepaalde functionaliteiten in zijn of haar smartphone niet te gebruiken zodat de accu minder snel leegloopt.

Het meest opvallende resultaat van dit onderzoek is wel dat meer dan 60% van de ondervraagden met een smartphone rondloopt voorzien van een accu die niet aan de eisen die men aan een accu stelt. Men heeft dus een smartphone gekocht die hen eigenlijk teleurstelt.

Wat is dan de oplossing?

In het onderzoek hebben we ook aan de 1000 personen gevraagd wat volgens hen de oplossing is voor de problemen met de accu. Bijna iedereen zegt (92%) dat voor hen een grotere accu de oplossing zou zijn. Daarnaast zegt ook nog eens 85% dat het snelladen van een smartphone hen zou helpen.

De moto g8 power is de oplossing

De moto g8 power heeft de oplossing voor veel van de hierboven genoemde problemen. Dit nieuwe toestel beschikt namelijk over een 5000 mAh accu dat je moeiteloos twee tot drie dagen weghoudt van een stopcontact, lader en powerbank. Wanneer je het toestel dan gaat laden gaat dat ook nog eens razendsnel door de snellaadfunctie!

De moto g8 power steelt niet alleen de show met de grote accu en het snelladen. Dit toestel beschikt in totaal over 5 camera’s waarvan er zich vier op de achterzijde bevinden. Het 6,4 inch grote beeldscherm is in een combinatie met de stereo speakers een feest om naar te kijken en te luisteren.

Meer weten over de moto g8 power? klik dan hier

De moto g8 power is o.a. verkrijgbaar bij: BCC, BelsimpelBol.comMedia Markt en Mobiel.nl

 

 

Volg ons