donderdag, 26 maart 2020

motorola razr is beschikbaar voor pre-order in Nederland #feeltheflip

razr pre-order

Het wachten om de nieuwe razr in handen te krijgen is bijna voorbij!  Vanaf vandaag (26 maart) is de motorola razr in Nederland beschikbaar voor pre-order bij Belsimpel en MediaMarkt.

De terugkeer van een icoon

Wij wilde de succesvolle razr opnieuw uitvinden, maar dan als een moderne smartphone die compleet dichtklapt en tegelijkertijd praktisch is. Daarom heeft de razr veel nieuwe functies die gebruikmaken van de unieke clamshell vormfactor. De nieuwe razr heeft een indrukwekkend design vol verassingen, zoals het nauwsluitende scharnier waarmee het scherm dichtvouwt en beschermt, waardoor de telefoon ultra-compact is. Maar ook het grote externe Quick View touchscreen waarmee je direct op meldingen kunt reageren, selfies kunt maken en bijvoorbeeld mobiele betalingen kunt uitvoeren zonder dat je de telefoon hoeft te openen. Dit bij elkaar zorgt ervoor dat je dat bevredigende gevoel krijgt bij het beëindigen van een gesprek door deze dicht te klappen.

Wanneer je in de periode tot en met 23 april de razr als pre-order bij Belsimpel of MediaMarkt bestelt, ontvang je er een leren etui t.w.v. 49,95 bij cadeau. Meer informatie en een volledige lijst van specificaties voor de telefoon vind je op motorola.com.

Na aankoop kun je je razr etui claimen op lovemotorola.com

Lees ook hoe het Quick View display van de motorola razr je smartphone leven verandert.

Bekijk de making of the motorola razr video

De verwachting is dat de motorola razr vanaf 23 april 2020 geleverd zal worden.

 

Volg ons