vrijdag, 3 april 2020

#GewoonEenBelletje

#Gewooneenbelletje

Omdat we onze vrienden en familie op dit moment misschien niet persoonlijk kunnen zien, worden we er aan herinnerd hoe belangrijk het is om te communiceren en verbonden te blijven. Of het nu gaat om een ​​groepsvideogesprek tot een virtueel happy hour, tegenwoordig vertrouwen we nog meer op onze smartphones om ons verbonden te houden met dierbaren.

Ondanks dat mobiele telefoons zijn geëvolueerd van mobiele communicatiemiddelen naar multifunctionele apparaten, blijkt het nu meer dan ooit een tijd te zijn om telefoons te gebruiken waarvoor ze oorspronkelijk zijn uitgevonden – om met iemand praten.

Sterker nog, op deze dag in 1973 werd het eerste draagbare mobiele telefoongesprek gevoerd op een mobiele telefoon van Motorola dynaTAC. Het was een cruciaal moment voor de samenleving omdat we niet langer naast een vaste telefoon hoefden te zitten wachten om ervoor te zorgen dat we geen oproep misten. Het betekende dat we altijd en overal met iedereen konden communiceren.

Een telefoontje is voor ons altijd een belangrijk kanaal geweest om contact te houden met dierbaren van ver, en in een klimaat als dat van vandaag werden we eraan herinnerd hoe zinvol een telefoontje kan zijn. Vandaag raden we je aan om te bellen met een vriend, een familielid, een geliefde of misschien iemand met wie je het contact bent verloren. Vier met ons de kracht van een telefoontje.

#gewooneenbelletje      #gewooneenbelletje      #gewooneenbelletje

Volg ons