maandag, 6 april 2020

Maak samen met Motorola een playlist! #blijfthuis

playlist

Nieuwe playlist “BE playful” voor onze kids staat online! Wij vragen nu je input voor de thuis-fitness playlist “BE sporty”.

Vorige week publiceerden we onze eerste playlist op Spotify. In deze BE homey-playlist vind je meer dan 2,5 uur aan nummers waar het woord huis/house/home of thuis in voorkomt. 

We kregen ontzettend veel leuk reacties op deze playlist en veel input voor de tweede lijst. Voor deze lijst zochten we naar nummers waar de kids lekker met mee kunnen zingen en een dansje kunnen doen. We hebben al jullie suggesties verwerkt in de BE playful-playlist en deze kunnen jullie hier vinden!

 

Nieuwe playlist voor volgende week voor thuis-fitnessen: BE  sporty

playlistWij laten jullie niet zomaar gaan want we zoeken weer goede tracks voor onze playlist die we de aankomende week gaan maken.

Nu we allemaal veel meer thuis zijn en de sportscholen ook nog even dicht zijn, zullen we zelf invulling moeten geven aan een beetje extra beweging. Er zijn gelukkig heel veel apps (zie overzicht van Droidapp) die je daar bij kunnen helpen. Maar, daar heb je natuurlijk wel een goede opzwepende playlist bij nodig.

Dus bij welke tracks zet jij je beste prestatie neer, pers je er nog wat extra push-ups uit of lukt die ene moeilijke post bij yoga juist wel.
Vul ze in op het onderstaande formulier en dan publiceren wij ze aanstaande maandag in de nieuwe BE sporty-playlist van Motorola.

 

Winnen

Natuurlijk geven we ook wat weg. Onder iedereen die zijn mailadres achterlaat verloten we elke week een leuke prijs.


+++++   Bericht van maandag 6 april 2020  ++++++

Muziek is altijd en overal. Waarschijnlijk luister je nu meer muziek dan ooit. Om je te concentreren, even te ontspannen of om even lekker gek te doen met de kinderen.

Wij gaan de komende weken, wekelijks samen met jullie een playlist rondom een bepaald thema op Spotify publiceren. Zo gaan we een lijst maken met nummers die je vrolijk maken, goed zijn voor de concentratie, nummers waarop je lekker kunt thuis-sporten en nog veel meer.

#blijfthuis Playlist

Als voorbeeld hebben we voor jullie zelf al een playlist gemaakt. De #BlijfThuis-playlist bevat alleen maar nummers met het woord thuis/huis of home in de titel of het refrein. Enjoy! 

Hou-de-kinderen-bezig Playlist  

De eerste playlist die we samen gaan opstellen staat in het teken van kinderen. Wij zoeken naar de nummers waar kinderen op mee kunnen zingen, stil van worden en naar luisteren en lekker op kunnen dansen en swingen. Het maakt niet uit! Zo zou ‘Altijd Blijven Dromen’ van K3 op deze lijst kunnen staan. Denk ook aan nummers uit je eigen jeugd, want muziek heeft voor kinderen geen houdbaarheidsdatum.

Nu zijn jullie aan de beurt! Vul je suggestie in op het onderstaande formulier en over een aantal dagen stellen wij de lijst samen aan de hand van jullie suggesties. Wanneer je je mailadres achterlaat laten we je weten wanneer deze online staat.

 

Winnen

Natuurlijk geven we ook iets terug. Want onder iedereen die een suggestie instuurt en zijn mailadres achterlaat verloten we elke week een leuke prijs. Doe je mee?

 

Volg ons