zaterdag, 9 mei 2020

Blijf verbonden: 4 manieren om dit jaar Moederdag te vieren

moederdag

Dit jaar hebben we veel van onze gebruikelijke activiteiten thuis moeten aanpassen en dat is inclusief de manier waarop we Moederdag vieren. Terwijl naar haar favoriete restaurant gaan of een grote familiebijeenkomst organiseren misschien geen optie is, kunnen we er toch een speciale dag van maken voor onze moeders.
Hier zijn een paar manieren waarop we het dit jaar met onze moeders kunnen vieren, of dat nu op afstand is of thuis:

 

Virtuele brunch

Maak dit een geweldige dag voor je moeder door haar te verrassen met een fantastische brunch of ontbijt op bed. Als je dit jaar niet samen kunt zijn, stuur haar dan een ontbijtmand en geniet samen virtueel van de maaltijd met al je dierbaren. Gebruik je smartphone om het moment vast te leggen!

moederdag

 

Samen een gastronomische maaltijd maken en toosten

Aangezien we allemaal meer tijd thuis doorbrengen, is het koken een vaardigheid waarmee we elkaar allemaal inspireren. Bereid samen of virtueel haar favoriete gerecht voor en start het met haar favoriete cocktail. Experimenteer met verschillende ingrediënten die je in huis hebt, of je kunt mama zelfs een cocktail- en maaltijdpakket sturen met alle essentiële ingrediënten!

moederdag

 

Familiefotosessie

Welke moeder vindt het niet leuk om foto’s van haar gezin te ontvangen? Het enige wat je nodig hebt is gezellige setting en een smartphone. Je kunt een nieuwe herinnering vastleggen, haar favoriete oude foto opnieuw maken of mama ervan overtuigen om een time-lapse-sessie te doen, terwijl je tegelijkertijd plezier hebt en samen lacht. Breng leuke bewerkingen aan op je foto’s, bijvoorbeeld met de functie voor steunkleuren zoals op het voorbeeld hieronder.

moederdag

 

Gewoon bellen

Het enige dat elke moeder op Moederdag wil, is contact maken met haar dochters, zonen en geliefden, en dankzij de moderne technologie kunnen we dat altijd en overal doen. Profiteer van het beeldscherm en de camera-innovaties van je smartphone om een videogesprek met mama te voeren. Met honderden platformopties beschikbaar, kan een eenvoudig gesprek een lange weg afleggen, vooral voor degenen die dit jaar niet bij moeder kunnen zijn.

moederdag

 

Wat je ook beslist, camera-effecten en functies op alle Motorola-smartphones kunnen je helpen het moment vast te leggen. Je kunt rekenen op alle nieuwe smartphones uit de moto g8-familie of de motorola one macro om close-up van je feestelijke maaltijden te perfectioneren of zelfs met de kunstmatige intelligentie (AI) -mogelijkheden in het hele Motorola-portfolio voor een professioneel beeld van je gerechten. Voor een familiesessie-foto kan je onze camera-effecten of portretmodus en bokeh-effect gebruiken, die je op alle toestellen in de nieuwe moto g8-familie kunt vinden.

Hoewel moederdag van dit jaar misschien niet is wat we hadden gepland, kun je er nog steeds een speciale gelegenheid van maken die moeder voor altijd zal herinneren. Het belangrijkste is om te genieten van de tijd die je met je moeder doorbrengt. Gezellige Moederdag!

 

Volg ons