maandag, 11 mei 2020

Doe meer met het Quick View-display van razr met Android 10

android 10

De innovatieve hardware van motorola razr luidde een nieuw tijdperk van smartphones in, gedreven door de  vouwbare revolutie. Maar hardware is niet het enige aandachtsgebied. Ook software levert voor deze nieuwe vormfactor onbeperkte voordelen op met Android 10. Daarom heeft Motorola een state-of-the-art software-ervaring gecreëerd met het volledig unieke Quick View-display. Daardoor is er een nieuwe manier van interactie met je telefoon mogelijk.

Razr-eigenaren houden van het nut, de veelzijdigheid en het vermogen van razr om ze op de hoogte te houden zonder ze weg te halen bij waar ze mee bezig zijn op dat moment. De upgrade van razr naar Android 10 verbetert en breidt de Quick View-weergavefunctie aanzienlijk uit en biedt een ongeëvenaarde opvouwbare ervaring die is gebaseerd op feedback van consumenten.

 

Snellere opties om contact te houden

Geef je favoriete contacten een belletje zonder de telefoon te openen – veeg gewoon naar links op het Quick View-display om toegang te krijgen tot je favoriete contacten.* Contact houden is gemakkelijker dan ooit nu je berichten van de populairste berichten-apps kunt lezen en beantwoorden met het nieuwe Smart Reply of het nieuwe Quick View-toetsenbord.

 

Nieuwe manieren om een ​​selfie te maken

De functies van de Quick View-camera aan de voorkant van razr zijn uitgebreid zodat je nog meer selfies kunt maken als het apparaat gesloten is. Er zijn onder andere meer cameramodi zoals Group Selfie, Portrait Mode, Spot Color en meer. Toegang tot de camera is ook slechts een simpele veeg verwijderd. Als je razr gesloten en ontgrendeld is, open je de camera door naar rechts te vegen of door Quick Capture te gebruiken met een draai van je pols.

 

Meer apps binnen handbereik

Met Android 10 bieden we meer functionaliteit en compatibiliteit met de apps die je het meest gebruikt. Je hebt nu toegang tot de stapsgewijze navigatie van Google Maps en je favoriete muziek-apps zoals Spotify en YouTube allemaal vanuit het Quick View-display. En als je het over meer opties hebt, kun je ook het Quick View-display gebruiken om meer van je persoonlijke stijl te laten zien met nieuwe themastijlen.

 

We hebben het voorbeeld al gegeven wat betreft externe beeldschermen op een opvouwbaar apparaat, maar we gaan de lat nog hoger leggen. Terwijl we de grenzen van innovatie verleggen met opvouwbare apparaten, blijven we prioriteit geven aan en verbeteren van de ervaring op ons Quick View-display voor de meest intuïtieve, plezierige en naadloze ervaring die mogelijk is.

De wereldwijde uitrol van Android 10 begint vandaag.

Bezoek voor meer productinformatie en verkoopadressen onze website.

Volg ons