zaterdag, 20 juni 2020

5 technische tips om hem voor Vaderdag een mobiele boost te geven.

vaderdag

Hoewel we dit jaar Vaderdag misschien niet kunnen vieren zoals we zouden willen, kunnen we het leven van de vaders wel een boost geven met enkele snelle en gemakkelijke technische tips die ze elke dag kunnen gebruiken. Dus hierbij 5 technische tips die je je vader dit jaar op Vaderdag kunt geven.

Verander ze in een expert op het gebied van sociale media

vaderdag

Neem voor de niet zo technisch onderlegde vader de tijd om hem te laten zien hoe hij een nieuw social-mediaplatform kan gebruiken. Je kunt hem leren hoe hij Instagramwaardige foto’s kan maken. Bijvoorbeeld van zijn hole-in-one of perfect BBQ-gerecht met functies zoals portretmodus, nachtmodus of zelfs een macro-vision camera. In contact blijven via sociale media is een cadeautje dat elke vader leuk vindt. En een extra pluspunt? Veel papa-grappen in je als comment bij de post-kunt maken 😉.

 

Zijn hobby’s verbeteren met nieuwe apps

Of je vader nu een sportliefhebber is, een meester in de keuken of een gamer, er zijn honderden apps waarmee hij nog meer van deze hobby’s kan genieten. Van apps die de afstand bijhouden waarop hij een golfbal slaat, kookapps tot podcasts. Laat papa zien hoe hij een aantal van deze apps via de Google Play Store kan downloaden en gebruiken, en organiseer al zijn apps in categorieën die het hem gemakkelijk maken om te gebruiken en te vinden.

 

Swing it out op zijn favoriete muziek

Iets voor een muziekliefhebbende vader? Wat dacht je ervan om een afspeellijst te maken met al zijn favoriete throwback-nummers die je natuurlijk ook samen kunt beluisteren? Leer hem hoe hij tracks kan toevoegen, verwijderen, overslaan en tot favoriet maken. En, voor die momenten waarop hij het huis voor zichzelf heeft, laat hem zien hoe hij zijn telefoon via Bluetooth op zijn luidsprekers kan aansluiten. Als je vader een telefoon heeft met een krachtig audiosysteem zoals de motorola edge, laat hem dan zien hoe hij de audio naar zijn smaak kan verbeteren.

 

Zijn telefoonervaring aanpassen

vaderdag

Er zijn best veel smartphonegebruikers die nog niet alle tips en trucs kennen om hun smartphone-ervaring aan te passen. Op alle Motorola-smartphones kunnen vaders bijvoorbeeld profiteren van verschillende moto-ervaringen, zoals twee keer schudden voor de zaklamp. Neem even de tijd om deze tips te lezen en deel ze met papa zodat hij zijn telefoon kan personaliseren en ordenen zoals hij dat wil.

 

Zijn favoriete foto’s ordenen en beveiligen

vaderdag

Tot slot, of je vader nu altijd op zoek is naar het ‘perfecte plaatje’of er van houdt om gewoon een gezellig levensmoment vast te leggen, laat hem zien hoe hij een back-up kan maken en zijn foto’s digitaal kan ordenen. Het is een eenvoudig, maar zinvol geschenk waarvan hij zeker zal genieten. Met tools zoals Google Foto’s kun je hem helpen foto’s veilig in de cloud op te slaan. Daarmee maak je het hem gemakkelijk om al zijn favoriete herinneringen te zoeken, op te slaan en zelfs aan te passen.

 

 

 

Ongeacht met welk tips je je vader gaat helpen met deze Vaderdag, vergeet niet hem te bellen en te vieren wat hem die unieke papa maakt. #blijfverbonden

vaderdag

Volg ons