maandag, 8 juni 2020

De nieuwe motorola one fusion+ #makeitpopup

fusion+

We staan ​​erom bekend dat we nieuwe technologie toegankelijker maken voor iedereen en high-end functies bij motorola one-toestellen introduceren zodra deze beschikbaar zijn. Ons nieuwste motorola one fusion+ onderscheidt zich van de rest door je echt alles te geven! Scherpere, helderdere foto’s maken in elke situatie en in elk licht met een hi-res 64 MP camerasysteem.  Je krijgt energiezuinige en intelligente prestaties die wordt ondersteund door een ongelooflijke levensduur van de batterij. En bekijk al je content op het verbluffende Total Vision beeldscherm. Al deze  functies zijn verpakt in een uniek design. Geniet van een mix van geavanceerde technologieën die je nergens anders vindt met motorola one fusion +.

 

Memorabele momenten buitengewoon maken

De motorola one fusion+ beschikt over een krachtig quad-camerasysteem, waardoor het mogelijk is om ultrarealistische beelden met hoge resolutie vast te leggen. Geniet van ongeëvenaarde helderheid en kleurnauwkeurigheid met de 64 MP-sensor met ultrahoge resolutie. Deze is uitgerust met Quad Pixel-technologie en Night Vision, zodat elke foto scherp en helder is dankzij 4x de lichtgevoeligheid. Neem een ​​gewoon moment en maak het buitengewoon met de dieptesensor, waarmee je je foto’s gemakkelijk transformeert in prachtig vervaagde portretten.

fusion+

Met een ultragroothoeklens van 118 ° kun je 4x meer in het beeld vastleggen.  En een speciale Macro Vision-camera die 2x een hogere resolutie heeft dan de meeste andere macrocamera’s op de markt en die je 5x dichterbij brengt. Wanneer jijzelf klaar bent om het onderwerp van de foto te zijn, gebruik dan de 16MP pop-up selfie-camera van de motorola one fusion+  en laat je van je beste kanten vastleggen. Ook bij minder gunstige licht omstandigheden zal de Quad Pixel-technologie en Night Vision modus er een prachtige selfie van maken.

 

Een processor om je verder te brengen

Geef vol gas met een uitstekende processor die alles bij kan houden. De motorola one fusion+ levert energiezuinige prestaties met een Qualcomm® Snapdragon ™ 730-processor – hij zit boordevol Kunstmaitige Intelligentie (AI)-mogelijkheden die multitasken een fluitje van een cent maken en energiezuinige prestaties binnen handbereik brengen voor een optimale spelervaring.

Het laatste dat je wilt wanneer je het meeste uit je herinneringen haalt of van content geniet, is een waarschuwing voor een bijna lege batterij. Daarom hebben we een 5000 mAh-batterij meegeleverd om je voldoende power te geven, hoe druk je het ook hebt. Je krijgt meer dan twee dagen accuduur wanneer je die het meest nodig hebt en als je hem toch moet opladen, kun je snel bijtanken met TurboPower-oplaadtechnologie.

 

Geniet van levensechte entertainmentfuncties

Er mag niets tussen jou en je favoriete programma’s en films komen. motorola one fusion + beschikt over een uniek en verbluffend 6,5-inch Total Vision Full HD+ -beeldscherm dat zich volledig ononderbroken van rand tot rand uitstrekt dankzij de supersnelle pop-up selfie-camera die zich achter het scherm verbergt. Het display op motorola one fusion+ geeft je een breed kleurengamma als nooit tevoren. Bovendien is het gecertificeerd voor HDR10, zodat je in levendige, levensechte kleuren met verbeterde helderheid en contrast kunt genieten van je favoriete films, shows en foto’s.

Ervaar een dieper, meer bloedstollend geluid met een toonaangevende hifi-luidspreker. Krijg 4x betere bass prestaties, zelfs als het volume helemaal omhoog wordt gedraaid.

 

Personaliseer je ervaring

Je eigen persoonlijke assistent is binnen handbereik dankzij de speciale Google Assistent-knop aan de zijkant van de telefoon. Tik erop en gebruik stembesturing om antwoorden en inzicht te vragen, zelfs als de telefoon is vergrendeld.

Het beste van alles is dat motorola one fusion+ wordt geleverd met My UX, die alle geweldige Moto Experiences bevat die klanten hebben leren kennen en waarderen. My UX biedt een verscheidenheid aan nieuwe aanpasbare functies. Met mijn UX kan je muziek, video’s en games naar een hoger niveau tillen met aangepaste instellingen en geavanceerde bedieningselementen. Je kunt zelfs je eigen toestel thema’s maken door te kiezen uit unieke lettertypen, kleuren, pictogramvormen en vingerafdruksensoranimaties. Dus van jou telefoon eigen ingerichte telefoon, is er maar één op de wereld.

Beschikbaarheid en prijzen

motorola one fusion+ is vanaf eind juni in Nederland voor € 299,99 verkrijgbaar bij motorola.com in de kleur Twilight Blue.

Bezoek voor meer info en de e-shop onze website.

Volg ons