woensdag, 17 juni 2020

motorola razr – fashionable foldable Blush Gold editie

razr blush gold

Mode is iets persoonlijks, net als een smartphone. Beiden fungeren als weerspiegeling van onze persoonlijkheid en karakter, een statement naar de buitenwereld over wie we zijn. Het is dus niet verrassend dat toen mobiele telefoons mainstream bezittingen werden, de mode- en mobiele industrie elkaar al snel begonnen te beïnvloeden. In het begin van de jaren 2000 was de Razr de eerste mobiele telefoon die zowel een felbegeerd toestel als een cultureel icoon werd.

Motorola lanceerde destijds de Razr voor het eerst in zilver en volgde met de toevoeging van een strakke zwarte editie. Tussen 2005 en 2006 – een tijd waarin mode gedurfd, flitsend en out-of-the-box was – hebben we een gedurfde roze en een limited-edition gouden versie uitgebracht die de modewereld op zijn kop zette. Sommigen herinneren zich misschien zelfs de felbegeerde Dolce en Gabbana-versie in beperkte oplage. We stonden in de voorhoede van een cultuurrevolutie toen mode en technologie gecombineerd werden in stijl en invloed. Of beroemdheden nu op de eerste rij zaten tijdens Fashion Week of poseerden op de rode loper, deze iconische telefoons werden onmisbare accessoires en ze blijven jaren na hun release opvallen in de herinneringen van Motorola-fans.

 

Razr tijdens New York Fashion Week

Geïnspireerd door de meest iconische kleuren van vroeger, zijn we verheugd om een nieuwe kleurencombinatie aan te kondigen voor onze nieuw ontworpen razr: Blush Gold. Deze unieke tint, die eerder dit jaar zijn debuut maakte op de New York Fashion Week, is een frisse variant van het roze en goud waar we door de jaren heen van hebben genoten. De Blush Gold-kleur is opvallend maar ingetogen en weerspiegelt een nieuwe generatie consumenten: Speels en Uniek.

 

razr

Delilah Belle Hamlin, Amelia Gray Hamlin

Beschikbaarheid

De Blush Gold edition is exclusief beschikbaar bij Belsimpel

Je vindt alle ins & outs van de motorola razr op onze website.

Andere blogposts die de moeite waard zijn:

+ Doe meer het het Quick View display van de razr
+ Razr ontvangt Red Dot Award voor baanbrekend design.
+ De razr opnieuw uitgevonden.

 

Volg ons