zaterdag, 4 juli 2020

foldable razr met tijdelijk een moto360 smartwatch cadeau

moto360

De legendarische razr klaptelefoon is terug van weggeweest en nu krijg je er bij Belsimpel en MediaMarkt tijdelijk de moto360 smartwatch bij cadeau! Twee iconische design producten die met elkaar verbonden een optimale en bijzondere mobiele beleving presenteren.

De voorwaarden voor dit unieke aanbod bij Belsimpel en MediaMarkt vindt je hier.

 

Complexiteit, vereenvoudigd ​​

De razr transformeert een uitdaging voor de telecom branche in een baanbrekend design. Het nauwsluitende scharnier zorgt ervoor dat de beide kanten van de razr perfect op elkaar aansluiten, een samenhangend design dat het hoofddisplay ook nog eens beschermt.

Dankzij het onmiskenbare compacte design ligt razr comfortabel in je hand en past de telefoon perfect in je broekzak of tas. Klap de telefoon open voor een adembenemend, revolutionair smartphone touchscreen over de volle lengte. De nieuwe razr is een slanke, moderne smartphone als geen ander die is gemaakt van uitzonderlijke materialen en boordevol geavanceerde functies zit.

Lees meer op dit blog over

 

Moto360 – een prachtig uurwerk met de nieuwste technologie

moto360
Moto360 – ontvang updates, geen onderbrekingen

Blijf verbonden en up-to-date door berichten te ontvangen als nieuws updates, het weer en emails zonder je telefoon uit je zak of tas te hoeven halen.

Moto360 – premium Design

De roestvrijstalen gebogen kast met roterende kroon en aanpasbare actieknop die het gevoel van een klassieke luxe uurwerk nabootst.

Moto360 – hoogwaardige afwerking

Moto 360 wordt geleverd met premium leer en siliconen band fantoomzwart. Het SUS 316 roestvrij staal is bestand tegen corrosie en is gecoat met PVD voor meer krasbescherming.

Moto360 – aangedreven door Wear OS by Google

Wear OS by google helpt je om de beste ervaring uit Google Assistent te halen, hartpunten en bewegingsminuten met Google Fit teregisteren en NFC-ondersteuning voor Google Pay

moto360

Moto360 – batterij die de hele dag meegaat en batterijbesparende modi

De ‘batterijbesparende modus’ wordt automatisch geactiveerd wanneer de batterij bijna leeg is en blijft de tijd weergeven voor maximaal een drie extra dagen.

 

Wil je op de hoogte blijven van updates, promoties en introducties, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Volg ons