maandag, 31 augustus 2020

Back on Track met € 20,- korting

Back on Track

Het is in allerlei opzichten een zomervakantie die we nooit zullen vergeten. De plannen die je gemaakt had, konden allemaal de prullenbak in en alternatieve moesten worden gezocht. Gelukkig hadden we in augustus fantastisch weer. Al is een hittegolf het leukste aan het water of onder een parasol met een verfrissend drankje in de hand.

Vakantie zou geen vakantie zijn wanneer er geen einde aan zou komen. De scholen zijn weer begonnen en dat betekent dat we langzaamaan weer aan het werk gaan. Ben jij er klaar om ‘Back on Track’ te gaan? Wij wel!

 

Je smartphone helpt 

Je smartphone is natuurlijk je beste vriend wanneer je weer naar school of aan het werk gaat. Er zijn zoveel handige apps die je door het schooljaar heen of bij een drukke baan helpen. We hebben er een paar voor je op een rijtje gezet.

 

Agenda

Planning is alles! Zo vergeet je geen lessen en opdrachten die je moet inleveren. Alle Motorola smartphones gebruiken standaard de Google Agenda die je prima kan helpen om je afspraken en opdrachten in te plannen. Er zijn ook agenda-apps die speciaal gemaakt zijn voor de scholier.

Zo is Schoolagenda een handige agenda waarmee je je rooster kunt bijhouden, huiswerk kunt inplannen en je cijfers bijhouden. Handige reminders zorgen ervoor dat je niets vergeet.

Back on Track

 

 

Notities maken

Tijdens de les, college of je drukke baan word je overladen met informatie die je moet bijhouden en opslaan. Daarvoor kun je een notitie-app gebruiken. Ook daar zijn er heel veel van te vinden de appstore maar dit zijn onze twee favoriete apps.

Back on Track

Keep
Dit is de notitie-app van Google die zeer eenvoudig te gebruiken is. Je kunt notities maken met tekst of geluid. Ook kun je er afbeeldingen en zelfs foto’s inzetten. Wil je niet vergeten om deze notities te verwerken dan stel je een reminder in. Wanneer je ook Google Agenda gebruikt verschijnen deze ook in je kalender!

 

 

Evernote
Ga je het echt professioneel aanpakken dan gebruik je Evernote. Deze app is meester in het bijhouden van al je notities. Zelfs handgeschreven aantekeningen kun je opslaan in deze app. Wist je dat er zelfs hele boeken geschreven zijn met behulp van Evernote? 

Back on Track

 

 

Weg met die stress!

Iedereen die jou vertelt dat je jezelf tot de volgende vakantie niet zo druk moet maken, heeft ongelijk. Natuurlijk zijn er heel veel leuke dingen aan je schooltijd en met je collega’s tijdens je werk maar soms is het ook erg druk en kun je last krijgen van stress. Dat kun je voorkomen door goed te plannen en op tijd hulp te vragen en ….goed te ontspannen uiteraard.

Calm
Deze app is een van de meest populaire apps in de wereld om te ontspannen. Calm helpt je te ontspannen door middel van adem oefeningen, meditatie en heerlijk relaxte muziek om mee in slaap te vallen.

Back on Track
Headspace
Een app die heel veel op Calm lijkt is Headspace. Ook deze app helpt je met het ontspannen van je lichaam en geest. Headspace helpt je iets meer met het je eigen maken van meditatie door een leuke opbouw in de verschillende sessies. Probeer het eens!  

 

Nieuw toestel nodig? 

Om al deze apps te kunnen gebruiken heb je natuurlijk wel een goede smartphone nodig. Ga terug naar school of weer aan het werk met een mooie nieuwe Motorola. Speciaal voor jullie hebben we drie topmodellen geselecteerd waar je tijdelijk* maar liefst 20 euro Back on Track korting op krijgt. 

 

Back on Track

motorola one fusion+

Met de motorola one fusion+ heb je iets bijzonders in handen. Het beschikt maar liefst over vier camera’s waarmee jij je leven perfect in beeld kan brengen. Het scherm aan de voorzijde wordt nergens onderbroken door de selfiecamera. Deze zit namelijk aan de bovenzijde, activeer je de selfiecamera dan schuift hij uit de behuizing en wanneer je klaar bent gaat hij weer terug. Magisch!
Klik hier voor meer informatie over pop-up camera’s. 

De motorola one fusion+ kost geen € 299,99 maar € 279,99

 

Back on Track

moto g8

Dit toestel geeft je alles wat je nodig hebt op een dag. Een groot 6,4 inch beeldscherm, een accu van 4000 mAh en een chipset met genoeg kracht om al je taken uit te voeren. De moto g8 beschikt over maar liefst vier camera’s die je door middel van kunstmatige intelligentie de beste foto’s laat maken, zelfs bij weinig licht.

De moto g8 kost geen € 199,99 maar € 179,99

 

Back on Track

moto g8 power lite

Zoek je naar een toestel met de juiste prijs/kwaliteit verhouding die je nooit in de steek laat, dan is de moto g8 power lite wellicht het toestel dat je zoekt. Dit prachtige toestel is je beste vriend gedurende een drukke dag door de 5000 mAh accu. Daarmee kom je makkelijk de dag, nacht en zelfs de volgende ochtend door!

De moto g8 power lite kost geen € 169,95 maar € 149,95

 

 

* Wees er snel bij want deze Back on Track promotie duurt maar tot en met 13 september 2020
Nooit meer een promotie missen?  Meld je hier aan voor onze email updates!

Volg ons