woensdag, 9 september 2020

Minimaal meets Maximaal – in de nieuwe motorola razr 5G

razr 5G

Motorola nodigt je uit om de nieuwste door design gedreven innovatie te ontdekken die de manier waarop je met je telefoon omgaat fundamenteel zal veranderen. Maak kennis met de nieuwe motorola razr 5G: een fashion statement met een iconische look, ontworpen om hoofden te doen draaien. De vouwbare en compacte vormfactor biedt bovendien ongeëvenaarde mogelijkheden voor een vernieuwende mobiele ervaring.

Op basis van feedback van de consument beschikt de razr 5G over een verbeterd extern Quick View Display met nieuwe software-ervaringen. Geen enkele andere vouwbare smartphone op de markt combineert compactheid met handige opties, zoals berichten versturen, videogesprekken voeren en je favoriete apps bedienen. Dankzij het Quick View Display kun je van al deze mogelijkheden genieten, met de telefoon nog altijd gesloten. Bovendien ervaar je de nieuwste 5G-snelheid en de meest geavanceerde selfie camera ooit, allemaal in een one-of-a-kind flip ontwerp. Razr 5G is zakelijk en toch krachtig, minimaal en toch maximaal.

Alles in één oogopslag zichtbaar met het Quick View Display

De consumenten van vandaag willen zich niet gebonden voelen aan hun toestellen, maar willen wel verbonden blijven terwijl ze ondertussen in het moment leven. De razr 5G’s unieke dual-screen pakt precies dit specifieke pijnpunt aan, in tegenstelling tot alle andere vouwbare smartphones op de markt.

Het Quick View display geeft tools, informatie en acties op een eenvoudige, intuïtieve manier weer zodat consumenten minder tijd verspillen aan doelloos scrollen.

● Dankzij de verbeterde gebarennavigatie zijn je favoriete functies toegankelijker dan ooit. Het Quick View-display heeft nu een navigatiebalk aan de onderkant die de bewegingen van Android 10 nabootst, zodat je het startscherm kunt openen met slechts een veegbeweging. Je kunt ook naar rechts vegen vanaf het startscherm om snel toegang te krijgen tot de camera, of naar links vegen om toegang te krijgen tot het nieuwe appoverzicht. Veeg opnieuw naar links om snelkoppelingen te openen om je favoriete contacten te bellen of te sms’en.
● Houd contact door te antwoorden op berichten met spraak-naar-tekst, slim te antwoorden of een langer bericht te typen via het toetsenbord op het Quick View Display.
● Je hebt toegang tot navigatie via Google Maps en je favoriete muziekapps zoals Spotify, YouTube-muziek en Pandora.
● Bovendien maakt NFC-technologie het mogelijk om Google Pay te gebruiken in winkels over de hele wereld en kun je inhoud, zoals contacten, foto’s en video’s, draadloos delen met andere apparaten.

 

razr 5G

 

We leggen de controle van het Quick View-display volledig in jouw handen door je de mogelijkheid te geven het scherm te personaliseren met thema’s en apps waar jij van houdt. We hebben acht applicaties geselecteerd die goed werken met het Quick View-scherm: camera, berichten, rekenmachine, Keep, Google News, Google Home & YouTube. Je kunt echter elke app toestemming geven om op het Quick View Display te verschijnen zodat je zelf kunt kiezen welke apps voor jou het belangrijkst zijn om toegang tot te hebben zonder de telefoon te hoeven openen.

 

razr 5G

Oneindig veel mogelijkheden in broekzakformaat

Het nieuwe ontwerp van de motorola razr 5G toont eenvoud aan de buitenkant, maar verbergt precisie en vindingrijkheid aan de binnenkant. Een vingerafdruksensor op de achterkant en een verbeterd scharnier bieden zowel esthetische als functionele verbeteringen gebaseerd op directe feedback van de consument. Op die manier geniet de consument vandaag van een eenvoudige en eenhandige ervaring met de razr 5G. Gepolijst 3D-glas met 7000-serie aluminium geeft de smartphone een gedistingeerde, opvallende look in drie tijdloze en verfijnde kleuren: Polished Graphite, Liquid Mercury, en Blush Gold.

Vouw de razr 5G open en onthul het 6,2 inch Flex View Display. Wanneer je de razr 5G horizontaal vasthoudt, trekt de 21:9 CinemaVision beeldverhouding meteen de aandacht met dezelfde ultrabrede afmetingen die de filmindustrie gebruikt. Als je het toestel verticaal vasthoudt, is dit makkelijk met één hand vast te houden dankzij het smalle ontwerp.

Het display laat zich perfect combineren met ons unieke scharnierontwerp zonder zichtbare opening wanneer het toestel is gesloten, waardoor het interne display goed is beschermd en de razr 5G ultra compact blijft. We stelden ons dynamisch vouwsysteem op de proef met verschillende tests, zoals flip cycling, valpartijen en temperatuurverschillen om een lange levensduur en betrouwbaarheid te garanderen. Een gemiddelde gebruiker opent de razr gemiddeld 40 keer per dag, terwijl intense gebruikers de razr gemiddeld 100 keer per dag openvouwen. Onze flip-test toonde aan dat razr is ontworpen om tot 200.000 flips te weerstaan, wat betekent dat het een intense gebruiker meer dan 5 jaar kost om dat niveau te bereiken.2 Bovendien is er een aangepaste beschermende coating aangebracht die beschermt tegen krassen en is er aan de binnenkant een waterafstotende barrière die beschermt tegen morsen, spatten, regen en nog veel meer.3

 

razr 5G

Ongelooflijke 5G-snelheden

Met de nieuwe motorola razr 5G steken we meer geavanceerde technologie in een slanker design. Met 5G-netwerken die zich snel uitbreiden over de hele wereld, zorgt de razr 5G ervoor dat je klaar bent voor de toekomst.4 Dankzij het verbeterde ontwerp is het formaat van de razr 5G afgenomen terwijl het toestel toch 5G prestaties mogelijk maakt doordat het over twee van de vier 5G-antennes beschikt. Dit alles wordt gevoed door een robuuste Qualcomm® Snapdragon™ 765G processor.

 

Met de nieuwe razr 5G kan je de hele dag doorgaan zonder je smartphone te moeten opladen.5 Ondanks de complexiteit van 5G en een grotere batterij, behoudt de nieuwe generatie razr het slanke ontwerp waar onze consumenten en industrie experts van houden.

 

Ongelooflijke kwaliteitsfoto’s en adembenemende selfies, zelfs bij weinig licht

razr 5G

Open of gesloten, het camerasysteem van dit apparaat levert een grote impact in een kleine verpakking. Leg scherpe, levendige foto’s vast via de 48MP-camera6 met Quad Pixel-technologie, die 4x lagere lichtgevoeligheid biedt. Optische beeldstabilisatie gaat daarnaast onscherpe foto’s en video’s tegen. Bovendien helpt de laser autofocus-technologie ervoor dat de camera zich snel scherpstelt op je object. De autofocus is ultrasnel en supernauwkeurig, zodat je nooit een opname mist.
Het 48MP-camerasysteem6 is de meest geavanceerde selfie-camera op de markt wanneer de telefoon gesloten is.1 Selfies krijgen een creatieve boost met cameramodi zoals Group Selfie, Portrait Mode, Spot Color en meer. Bovendien maakt de dubbele display, camerafuncties mogelijk die op andere toestellen

simpelweg onmogelijk zijn. Camera Cartoon helpt de focus van het onderwerp te behouden door een leuke animatie te tonen op het Quick View-scherm terwijl de camera-app geopend is op de Flex View hoofddisplay. Instant Review toont een preview van je foto op het Quick View-scherm nadat je deze genomen hebt, en External Preview spiegelt de foto op het Quick View-scherm, zodat je publiek de foto kan zien voordat deze wordt vastgelegd.

Wanneer je een meer meeslepende, schermvullende ervaring wilt, bijvoorbeeld bij videogesprekken, zijn de Flex View Display en de interne 20MP-camera handig om je nog meer verbonden te voelen met de mensen die je graag ziet.

 

Jouw telefoon, jouw software-ervaring

Dankzij My UX werkt de razr 5G zoals jij dat wilt. My UX bevat zowel bestaande functies waarvan de ervaring ons leert dat consumenten ze geweldig vinden, als een verscheidenheid aan nieuwe functies. Met behulp van die gepersonaliseerde instellingen en geavanceerde bedieningselementen, kun je muziek, video’s en games naar een hoger niveau tillen. Gebruikers kunnen zelfs hun eigen thema creëren door te kiezen uit unieke lettertypen, kleuren en pictogramvormen om hun telefoon één uit duizenden te laten zijn.

De nieuwe razr 5G is gemaakt voor mensen die de magie van hun mobiele telefoon opnieuw willen voelen en om te laten zien dat we de traditionele grenzen van de smartphone-industrie willen verleggen.

BESCHIKBAARHEID

De razr 5G is vanaf oktober beschikbaar n heeft een adviesverkoopprijs van € 1.499,99.

Schrijf je hier in wanneer het op de hoogte wilt blijven omtrent het laatste razr nieuws.

Meer product informatie vind je op onze motorola website.

Razr 5G

Wettelijke disclaimers
1 Gebaseerd op de volgende unieke functiecombinatie die niet in aendere telefoons wordt gevonden: grote sensorgrootte (1/2,25″), grote Quad Pixel grootte (1,6um), brede opening (f/1,7), hoge sensorresolutie (48MP Quad Pixel), optische beeldstabilisatie, en Time of Flight (TOF) sensor.
2 Motorola razr is ontworpen om tot 200.000 flips te weerstaan. Tests zijn uitgevoerd in een gecontroleerde omgeving, met behulp van versnelde levenstestprotocollen; vele factoren, die niet allemaal zijn opgenomen in een het testprotocol, beïnvloeden de duurzaamheid van een telefoon; ondersteund door de standaard beperkte garantie van Motorola.
3 Waterafstotend ontwerp creëert een barrière om te helpen beschermen tegen gematigde blootstelling aan water, zoals onopzettelijk morsen, spatten of lichte regen. Niet ontworpen om te worden ondergedompeld in water of te worden blootgesteld aan water onder druk of andere vloeistoffen; kan in de loop van de tijd afnemen. Niet waterdicht.
4 5G serviceplan en 5G netwerkdekking vereist; alleen beschikbaar in bepaalde gebieden; apparaat niet verenigbaar met alle 5G-netwerken; de dekking/compatibiliteit kan in de toekomst worden uitgebreid naar extra gebieden. Neem contact op met uw serviceprovider voor meer informatie.
5 Alle batterijlevensduurclaims zijn bij benadering en gebaseerd op de gemiddelde gebruiker, getest in een gemengd gebruiksprofiel (dat zowel gebruik als standby-tijd omvat) onder optimale netwerkomstandigheden. De werkelijke prestaties van de batterij variëren en zijn afhankelijk van vele factoren, waaronder signaalsterkte, netwerk- en apparaatinstellingen, temperatuur, batterijconditie en gebruikspatronen.
6 48 MP sensor combineert 4 pixels tot 1 grote quad pixel, voor een fotoresolutie van 12 MP.
Motorola razr 5G zal in Noord-Amerika “motorola razr” worden genoemd.

MOTOROLA, Stylized M Logo, MOTO en de MOTO familie van merken zijn handelsmerken van Motorola Trademark Holdings, LLC. Google en Android zijn handelsmerken van Google LLC. Qualcomm Snapdragon is een product van Qualcomm Technologies, Inc. en/of zijn dochterondernemingen. Qualcomm en Snapdragon zijn handelsmerken van Qualcomm Incorporated, geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. © 2020 Motorola Mobility LLC. Alle rechten voorbehouden.
YouTube Music is een handelsmerk van Google LLC.
Pandora is een gedeponeerd handelsmerk van Pandora Media, LLC.
Spotify is een geregistreerd handelsmerk van Spotify AB.

Volg ons