dinsdag, 20 oktober 2020

Design first-filosofie levert een smartphone-ervaring als geen ander

De nieuwe motorola razr 5G blijft het iconische, minimalistische design van razr omarmen en bevat tegelijkertijd nieuwe, krachtige functies, zoals een verbeterd extern Quick View-display, de nieuwste 5G-snelheden en ’s werelds meest geavanceerde selfiecamera ooit1.

De razr 5G is ontwikkeld met een design first-filosofie en directe feedback van de consument als uitgangspunt, en is de enige flippable klaptelefoon die volledig functioneert wanneer hij volledig gesloten is. Een nieuwe vormfactor verandert de manier waarop consumenten omgaan met hun telefoon, het is een volledig uniek design met twee displays van de razr 5G, waardoor het presteert als geen enkele andere smartphone op de markt.

 

Enkele van onze favoriete functies

  • designHet vouwbare design met twee displays houdt je verbonden voor een totaal nieuwe, geavanceerde technische ervaring of het toestel nu wordt geopend of gesloten.
  • Meldingen bekijken, bellen, selfies maken, berichten beantwoorden, muziek afspelen, routebeschrijvingen opvragen, betalen met een tik, de Google Assistent vragen en meer.
  • De 48-megapixelcamera2 met Quad Pixel-technologie, optische beeldstabilisatie en laser-autofocustechnologie is de meest geavanceerde selfiecamera op de markt wanneer de telefoon gesloten is1.
  • De Quick View- en Flex View-displays zijn gemaakt om samen te werken. Wat je ook op Quick View ziet, wordt op magische wijze naar het grotere Flex View-display verplaatst zodra je het toestel openklapt.

 

Tot 200.000 flips

Dankzij het baanbrekende scharnierontwerp zonder tussenruimte, vouwt de razr 5G volledig dubbel met vrijwel geen ruimte tussen de twee displays. We hebben ons dynamische vouwsysteem op de proef gesteld met rigoureuze flip-cycling, val-, temperatuur- en andere stresstests om een ​​lange levensduur en betrouwbaarheid te garanderen. Uit onze flip cycling-test bleek dat razr is ontworpen om tot 200.000 flips3 te weerstaan. Bekijk de onderstaande video maar eens over het ontwerp en het vakmanschap waarmee de razr is ontworpen.

 

De razr 5G is de iconische klaptelefoon met een moderne twist, die bewijst dat de grootste impact kan komen van de kleinste apparaten. Hij is in zakformaat en toch krachtig. Minimaal maar maximaal.  Je leest hier een eerder verschenen artikel over de razr 5G.

Prijs en beschikbaarheid 

De Razr 5G is beschikbaar in Nederland en België in de kleur Polished Graphite en heeft een adviesverkoopprijs van € 1.499,99.
In de Motorola Official Store is tevens de kleur Liquid Mercury beschikbaar en ontvang je er tijdelijk een leren etui bij cadeau.

 

———————————————————————————————————–

Juridische disclaimers

1. Gebaseerd op de volgende unieke functiecombinatie die niet in andere telefoons wordt aangetroffen: groot sensorformaat (1 / 2,25 inch), groot Quad Pixel-formaat (1,6um), groot diafragma (f / 1,7), hoge sensorresolutie (48 MP Quad Pixel), optische beeldstabilisatie en time of flight (TOF) -sensor.
2. 48 MP-sensor combineert 4 pixels tot 1 grote quad-pixel, voor een fotoresolutie van 12 MP.
3. Motorola razr is ontworpen om tot 200.000 flips te weerstaan. Tests uitgevoerd in een gecontroleerde omgeving, met behulp van testprotocollen voor versnelde levensduur; veel factoren, die niet allemaal in een dergelijk testprotocol zijn opgenomen, zijn van invloed op de duurzaamheid van een telefoon; ondersteund door de standaard beperkte garantie van Motorola.

Volg ons