zondag, 1 november 2020

ThinkShield voor mobiel, gericht op zakelijke klanten

Thinkshield

Motorola introduceert ThinkShield voor mobiel, een uitbreiding van het ThinkShield-portfolio van Lenovo, om eersteklas beveiliging, beheerbaarheid, productiviteit en servicefuncties voor onze smartphones te leveren. Beveiliging is altijd een prioriteit geweest bij Motorola, en naarmate mobiele dreigingen zich blijven ontwikkelen, versterken we onze toewijding eraan.

ThinkshieldMet dit programma bevinden we ons in een unieke positie om een combinatie van oplossingen, middelen, investeringen en focus aan te bieden om zakelijke klanten een uitgebreide reeks functies te bieden.

 

Bovendien is Lenovo al goed voor 1 op de 3 commerciële pc’s die wereldwijd worden verkocht. Door het ThinkShield-framework uit te breiden naar mobiel, brengen Motorola en Lenovo een ongeëvenaarde oplossing voor een naadloos aanbod, onder één dak, met beveiliging die de apparaat categorieën overstijgt.

 

 

Voortbouwend op het robuuste framework van ThinkShield, belichaamt ThinkShield voor mobiele apparaten vier fundamentele principes:

 1. Schoon besturingssysteem – Door een van de puurste versies van Android te bieden, vooraf geladen applicaties en complexe UI-lagen te beperken, minimaliseren we de kans op beveiligingsproblemen in onze apparaten.
 2. Veilig door design – meerdere beveiligingslagen gebouwd:
 • Platformbeveiliging van wereldklasse die in alle Motorola-apparaten is geïntegreerd. Naast de kernbeveiliging en het kernbeleid van Android, ontwerpen we beveiliging in onze hardware (met functies zoals op Hardware Based Revocation, Hardware Root of Trust, Unlocked Bootloader Fuse enz.) En creëren we een vertrouwensketen via systeembeveiliging (inclusief Code Signing, Tamper Proof Identity, Secure Boot en andere functies).
 • Mogelijkheid om onze toestellen verder te beschermen tegen malware, phishing en netwerkaanvallen door middel van op kunstmatige intelligentie gebaseerde verdedigingsoplossingen.
 1. ‘Always-on’ beheerbaar – eenvoudige implementatie en beheer door middel van oplossingen en belangrijke partnerships, waaronder:
 • Zero-touch enrollment voor een naadloze implementatie van apparaten die eigendom zijn van het bedrijf.
 • Certificeringen en partnerships met leveranciers van enspoint managment om een nauwe afstemming met toonaangevende brancheoplossingen te garanderen.
 • Een suite met verbeterde services, inclusief specifieke bedrijfsondersteuning voor totale gemoedsrust.
 1. End-to-end-benadering – volledige bescherming gedurende de hele levenscyclus van het product via onze:
 • Trusted Supplier Program – Een toonaangevend programma dat is ontworpen om ervoor te zorgen dat elke leverancier voldoet aan de hoge veiligheidsnormen die door onze klanten zijn vastgesteld.
 • Secure Factory Provisioning – Robuuste processen om veilig sleutels, certificaten en apparaatgegevens op elk apparaat te verstrekken.
 • Incident Response Team – Een team van beveiligingsprofessionals dat zich toelegt op het reageren op beveiligingsincidenten.

 

Om ons ThinkShield-portfolio voor mobiele apparaten te versnellen, heeft Motorola een Center of Excellence opgericht dat zich richt op de uitbreiding van software, beveiliging, services en oplossingen. Daarnaast werken we samen met marktleiders in de branche om ultramoderne oplossingen te bieden om aan de meest kritische eisen van onze klanten te voldoen.

Thinkshield
Als gevolg hiervan zal elke Motorola-smartphone, naast een al sterk portfolio van Android Enterprise Recommended-toestellen, ThinkShield voor mobiel bevatten. In de komende maanden introduceren we ThinkShield voor mobiel op al onze toestellen en lanceren we nieuwe modellen met extra functies om aan de strenge eisen van onze zakelijke klanten te voldoen.

Bij Motorola streven we ernaar om zinvolle innovatie te leveren en de branche vooruit te helpen. En deze geest zet zich voort met de introductie van het programma ThinkShield voor mobiel, om onze klanten gemoedsrust te bieden in deze wereld van steeds toenemende mobiele dreigingen, steeds hogere productiviteit, apparaatbeheer en servicebehoeften.

Ga voor meer informatie over Thinkshield voor mobiel naar: motorola.com/thinkshield.

 

 

Juridische disclaimers

MOTOROLA, het gestileerde M-logo, MOTO en de MOTO-merkenfamilie zijn handelsmerken van Motorola Trademark Holdings, LLC. ThinkShield is een handelsmerk van Lenovo. Google en Android zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. © 2020 Motorola Mobility LLC. Alle rechten voorbehouden.

 

Volg ons