dinsdag, 22 december 2020

Android 11 binnenkort op Motorola telefoons

Android 11

Android 11 is geoptimaliseerd en dit merk je wanneer je je telefoon gebruikt. Zeg ‘hello’ tegen nieuwe en verbeterde, krachtige toestelbedieningen, eenvoudigere manieren om gesprekken te beheren, privacy instellingen en nog veel meer.* Wat is er nieuw aan Android 11 op jouw motorola smartphone? Wij leggen het uit in dit artikel.

 

Gesprekken beheren

Communiceer en videobel op een comfortabele manier via Conversations en Chat Bubbles. Bekijk, reageer en beheer je gesprekken met behulp van meerdere berichten-apps die je allemaal tegelijkertijd vanuit één omgeving kunt beheren. Selecteer mensen met wie je altijd chat. Deze prioriteitsgesprekken verschijnen vervolgens op je vergrendelingsscherm. Zo mis je nooit iets belangrijks.

 

Beheer aangesloten apparaten vanuit één plek

Eenvoudige, gestroomlijnde apparaat- en mediabedieningen zorgen ervoor dat je aangesloten apparaten makkelijk met elkaar kunt verbinden en vanuit één punt kunt beheren. Stel de verwarmingstemperatuur in huis in op afkoelen en dim vervolgens je lichten, allemaal te besturen vanaf één plek op je telefoon. Houd de aan/uit-knop ingedrukt om je aangesloten apparaten te zien en te bedienen. Zo wordt het thuis zijn veel makkelijker en comfortabeler.

 

Jouw persoonlijke gegevens beheren

Bepaal hoe en wanneer jouw gegevens worden gedeeld door eenmalig toestemming te geven en andere nieuwe functies in te stellen. Geef eenmalige toestemmingen aan apps die je microfoon, camera of locatie nodig hebben. De volgende keer dat de app toegang nodig heeft, moet deze opnieuw om toestemming vragen.

De Android 11 OS-update zal naar verwachting in de komende maanden op de onderstaande Motorola smartphones worden uitgerold. Het moment kan per land verschillend zijn en is in afwachting van partnerondersteuning.

 • motorola razr 5G
 • motorola razr 2019
 • motorola edge
 • motorola edge+
 • motorola one action1
 • motorola one fusion+
 • motorola one hyper
 • motorola one vision
 • moto g 5G
 • moto g 5G plus
 • moto g pro
 • moto g9 play
 • moto g9 plus
 • moto g9 power
 • moto g8
 • moto g8 power

Volg hier de laatste updates over Motorola software upgrades, inclusief de details per land of provider.

 

EEN BELANGRIJKE OPMERKING

De informatie in dit document wordt uitsluitend ter informatie verstrekt. Is alleen bedoeld om de huidige plannen van Motorola Mobility met betrekking tot mogelijke upgrades of updates van de besturingssystemen op zijn Android-toestellen te beschrijven. Deze informatie kan als gevolg daarvan worden gewijzigd. De gecommuniceerde informatie is geen verbintenis of verplichting om een ​​product, producteigenschap, software-upgrade of functionaliteit te leveren en Motorola Mobility behoudt zich het recht voor om de inhoud en timing van een product, productfunctie of softwareversie te wijzigen. De softwarefuncties en functies die door een specifieke versie van het Android-besturingssysteem worden geboden, kunnen per apparaat en fabrikant verschillen.

1 Exclusief telefoons die worden verkocht in de Verenigde Staten en Canada. Motorola one action is alleen gelanceerd op het Android One-platform in Latijns-Amerika en Europa, met uitzondering van Rusland en heeft OS-upgrades naar Android 10 ontvangen en zal Android 11 ontvangen. Motorola one action die in de Verenigde Staten en Canada worden verkocht, maken geen deel uit van het Android One-platform en zal geen Android 11 ontvangen.

Volg ons