zondag, 20 december 2020

Zeg “hello” tegen de moto g 5G

5G snelheid

Motorola maakt voor de moto g 5G gebruik van jarenlange ervaring om nieuwe toestellen te ontwikkelen met een betaalbaar prijskaartje. Als je een toekomstbestendige ultrasnelle 5G-connectiviteit1, krachtige batterij en verbluffende beeldtechnologie in één wilt, dan heb je het nu. Maak kennis met de moto g 5G, een krachtig nieuwe smartphone in de moto g-familie met innovatieve functies. Daarmee  kan je je unieke verhaal delen en je passies mee nastreven zonder andere indrukwekkende camera-, prestatie- en weergavetechnologie te missen.

 

je wilt nu voorbereid zijn op de toekomst?

moto g 5G overtreft de verwachtingen in de betaalbare smartphone categorie en introduceert een nieuwe standaard voor camera, batterij en beeldscherm. Het is namelijk Motorola’s missie om 5G-technologie tegen een betaalbare prijs aan te bieden! Boordevol Kunstmatige Intelligentie aangedreven prestaties die zijn geoptimaliseerd voor de meest intensieve taken. Laat je verbazen door Qualcomm® Snapdragon ™ 750G 5G Mobile Platform’s razendsnelle 5G-snelheden en geniet tijdens het gamen.

Dankzij de ongelooflijke kracht van de 5G-snelheid van deze next generation kun je je favoriete films binnen enkele seconden downloaden3 . Intensieve online games streamen zonder enige vertraging en het gevoel hebben dat je tijdens videochats  bij de ander in de kamer bent. In vergelijking met 4G levert 5G meer bandbreedte, kortere latentie en minder vertraging, zodat je nooit meer iets hoeft te missen.

 

geweldige camera prestaties

moto g 5Gmoto g 5G’s drievoudige camerasysteem zit boordevol verbluffende beeldtechnologie voor levendige, dynamische beelden, ongeacht de situatie. De 48MP hoofdsensor met Quad Pixel-technologie5 helpt elke situatie te laten schitteren, zelfs bij weinig licht4. Terwijl de ultragroothoeklens 4x meer in het frame past, zodat je nooit een detail mist in levensgrote foto’s. Een speciale Macro Vision-camera brengt je 5x dichter bij het object dan een normale lens. Dit zorgt voor verbluffende foto’s die adembenemend zijn. Bovendien legt de 16MP hoofd selfie-camera met een grote pixelgrootte van 2,0μm Instagram-waardige snapshots vast, ongeacht de omstandigheden.

 

power voor dagen, geen uren

De moto g 5G maakt gebruik van een 5.000 mAh-batterij zodat je twee dagen lang op één lading2 kunt werken. Daarnaast verbetert de nieuwste Snapdragon 750G de energie-efficiëntie, zodat je verbinding kunt maken met 5G-snelheden zonder je druk te maken over het leeglopen van je batterij. Wanneer je onderweg moet opladen, kun je met 20W TurboPower™-opladen 10 uur stroom krijgen in slechts 15 minuten6.

 

de ideale beeldverhouding

moto g 5G’s enorme 6,7-inch MaxVision FHD+-beeldscherm maakt grote indruk met HDR10-technologie die levendige, levensechte kleuren levert met verbeterde helderheid en contrast, zodat je content er altijd op zijn best uitziet. Om nog maar te zwijgen over de unieke beeldverhouding van 20:9, die een gestroomlijnd ontwerp biedt en elegant is bij het grote scherm.

 

genoeg geheugen voor foto’s, games en muziek

De indrukwekkende prestaties van deze telefoon worden aangevuld met 4GB RAM, zodat je meer gedaan kunt krijgen in kortere tijd, meerdere apps tegelijk kunt openhouden en gemakkelijk tussen apps kunt schakelen. Met 64GB ingebouwde opslag7 en 1TB uitbreidbare opslag8 met behulp van de microSD-kaartsleuf, kun je al jouw favoriete inhoud overal mee naartoe nemen.

 

nog meer nuttige innovaties

moto g 5GBij Motorola draait alles om hardware- en softwarefuncties die jouw tijd met je telefoon nog makkelijker en leuker maken. Je zult merken dat de opnieuw ontworpen camera-app nu je meest gebruikte camerafuncties binnen handbereik onder aan het scherm plaatst, waardoor het gemakkelijker en intuïtiever wordt om je beste foto’s ooit te maken. Help je video’s nog meer te laten schitteren met nieuwe functies zoals steunkleurenvideo, waarmee je bepaalde kleuren in beeld kunt houden en al het andere zwart-wit kunt maken, of schakel face beauty video in, speciaal ontwikkeld voor de moto g 5G, waarmee je er op je best uitziet door oneffenheden en imperfecties te verminderen.

Een speciale Google Assistent-knop aan de zijkant van het toestel helpt je snel antwoorden te vinden en dingen gedaan te krijgen door eenvoudigweg je stem te gebruiken. En je kunt er van op aan dat Motorola de meest pure versie van Android OS blijft leveren. Er zijn geen onhandige software-skins of dubbele apps, alleen puur Android™ 10.

 

pas je moto g 5G aan zoals jij dat wilt

De moto g 5G wordt geleverd met My UX, die alle geweldige Moto-ervaringen bevat die consumenten hebben leren kennen en waarderen, evenals een verscheidenheid aan nieuwe aanpasbare functies waarmee je muziek, video’s en games naar een hoger niveau kunt tillen met aangepaste instellingen en geavanceerde bedieningselementen. Je kunt zelfs jouw eigen apparaatthema’s maken door te kiezen uit unieke lettertypen, kleuren en pictogramvormen, zodat jouw telefoon er één uit duizenden is.

 

BESCHIKBAARHEID

moto g 5G is verkrijgbaar bij motorola.com, Belsimpel, MediaMarkt, Bol.com, Mobiel.nl  in de kleur Volcanic Grey en heeft de adviesverkoopprijs van 249,99 euro.

 

JURIDISCHE DISCLAIMERS

1Vereist een 5G-serviceplan en 5G-netwerkdekking (beschikbaar in bepaalde gebieden in 2020, daarna uit te breiden). Zie vervoerder voor details.

2Alle claims over de levensduur van de batterij zijn bij benadering en gebaseerd op de gemiddelde gebruiker. Er is getest voor een gemengd gebruiksprofiel (dat zowel gebruikstijd als stand-by tijd omvat) onder optimale netwerkomstandigheden. De werkelijke prestaties van de batterij kunnen variëren en zijn afhankelijk van vele factoren, waaronder signaalsterkte, netwerk- en apparaatinstellingen, temperatuur, toestand van de batterij en gebruikspatronen.

3Gebaseerd op 5G sub-6 GHz netwerkconnectiviteit, met downloadsnelheden van 125-360 Mbps voor de gemiddelde gebruiker. Beschikbaar met 5G-serviceplan en 5G-netwerkdekking (beschikbaar in bepaalde gebieden in 2020, daarna uit te breiden). Zie vervoerder voor details.

4De 48MP-sensor combineert 4 pixels in 1, voor een effectieve fotoresolutie van 12MP.

516MP-sensor combineert 4 pixels tot 1 grote quad-pixel, voor een fotoresolutie van 4MP.

6De batterij moet grotendeels leeg zijn; oplaadsnelheid vertraagt naarmate het opladen vordert. Oplader wordt in sommige markten apart verkocht. Alle claims over de levensduur van de batterij zijn bij benadering en gebaseerd op de gemiddelde gebruiker. Er is getest voor een gemengd gebruiksprofiel (dat zowel gebruikstijd als stand-by tijd omvat) onder optimale netwerkomstandigheden. De werkelijke prestaties van de batterij kunnen variëren en zijn afhankelijk van vele factoren, waaronder signaalsterkte, netwerk- en apparaat instellingen, temperatuur, toestand van de batterij en gebruikspatronen.

7De beschikbare gebruikersopslag is minder vanwege vooraf geladen software en kan zonder kennisgeving worden gewijzigd als gevolg van software-updates.

 

8Ondersteunt microSD-kaarten tot 1TB, microSD-kaarten worden apart verkocht. Inhoud met DRM-beperkingen kan mogelijk niet naar de kaart worden verplaatst.

Volg ons