vrijdag, 18 december 2020

De leukste Kerstcadeaus van Motorola

kerstcadeau

Kerst en Oud & Nieuw zal er dit jaar flinke anders uitzien ten opzichte van voorgaande jaren. De grote feesten met familie of vrienden moeten helaas plaatsmaken voor kleine bubbels. Maar die hoeven op zich niet minder gezellig te zijn natuurlijk. Hoe dan ook, kerstcadeaus onder de boom mogen niet ontbreken. Wij hebben alvast enkele suggesties voor prachtige smartphones die je aan je partner, familie of vrienden kan geven! Of  jezelf cadeau kunt doen natuurlijk!

 

De eyecatcher van het feest!

Kerstcadeaus

Ben je op zoek naar een echte eyecatcher deze Kerst voor je partner of misschien wel jezelf? Dan ben je aan het juiste adres bij de motorola razr 5G. Deze iconische telefoon is er nu ook met een vouwbaar scherm en supersnelle 5G-verbinding. De razr 5G heeft de beste selfiecamera aan boord, en met zijn tweede scherm aan de buitenzijde kan je snel berichten of mails checken. Dankzij zijn vouwbare scherm is hij ook klein en compact, en past hij in elke broek, rok of jaszak. Met zijn oogverblindende uiterlijk, maakt hij je de ster tijdens elke gelegenheid.

Wil je meer lezen over de motorola razr 5G klik dan hier.   Ga naar de Motorola webshop.

 

 

5G snelheid voor een mini prijs

kerstcadeaus

Wil je graag een telefoon met 5G snelheid dat vliegensvlug is maar met een mini prijs? Dan kom je uit bij de moto g 5G! De moto 5G combineert de 5G snelheden met een krachtige batterij en een verbluffend camerasysteem. Door zijn mini prijs is hij ook de perfecte instaptelefoon voor je zoon of dochter. De moto 5G heeft een 5.000 mAh-batterij waardoor je tiener urenlang zal kunnen chatten, foto’s maken, ook bij weinig licht, met de 48MP-camera  of video’s streamen.  Bekijk alles in waarheidsgetrouwe kleuren op het Max Vision HDR10-beeldscherm van 6,7″

De moto 5G is deze maand geïntroduceerd met een adviesverkoopprijs van slechts  249.99 euro. Ga naar de Motorola webshop.

 

 

Het mooiste scherm van allemaal

kerstcadeaus

Voor wie het nog iets meer mag zijn, kan terecht bij de motorola edge. Deze smartphone is ultramodern en levert geavanceerde technologie in elke categorie die er toe doet. Inclusief krachtige 5G-prestaties, een prachtig watervalscherm, een fotografie-ervaring als geen ander, audio die ongeëvenaard is en de grootste batterij in zijn klasse. Wie zijn partner, zoon of vriend dus wil verrassen, kan niet missen met deze motorola edge!

Wil je meer lezen over de motorola edge klik dan hier.  Ga naar de Motorola webshop.

 

 

Vergeet ook zeker niet onze Kerstaanbieding te bekijken

kerstcadeaus

Volg ons