zondag, 2 mei 2021

Ontvang een Ready for Dock en 3 jaar garantie cadeau bij de nieuwe moto g100

ready for

Ter introductie van de krachtige moto g100 heeft Motorola een unieke tijdelijke promotie. Van 3 mei t/m 13 juni ontvang je bij je moto g100 een Ready for Dock ter waarde van € 59,99 cadeau. Daarnaast kun je bij de aankoop van dit toestel een extra jaar garantie claimen, dus in plaats van de wettelijke 2 jaar garantie, krijg je nu 3 jaar garantie. Het dock en de extra 12 maanden garantie kun je beide claimen via https://www.lovemotorola.com/

Beschikbaarheid & prijzen

De moto g100 is vanaf vandaag beschikbaar bij o.a. de onderstaande (r)etailers (klik op het logo om naar de shop te gaan) in de kleur Magic Blue en heeft een adviesverkoopprijs vanaf € 499,99.

BCC

 

Belsimpel
bol.com
Coolblue

motomadness

mobiel.nl


ready forDe krachtigste moto g ooit

De moto g100 is het eerste toestel in de moto g-familie dat is uitgerust met een Qualcomm® Snapdragon™ 8-serie mobiel platform en geeft je dezelfde krachtige prestaties als telefoons die twee keer zo duur zijn. Het biedt top-prestaties voor al je entertainment op het prachtige 6,7″ CinemaVision-scherm. Zie films tot leven komen op een ultrabreed scherm met dezelfde 21:9-afmetingen als in de film-industrie, en geniet van een vernieuwings-frequentie van 90 Hz die de beelden vloeiend en stabiel houdt.  Met de 64MP ultrahoge resolutie hoofdsensor met Quad Pixel-technologie voor 4x meer gevoeligheid bij weinig licht. En de 16MP frontcamera leg je alledaagse momenten vast in prachtige, scherpe foto’s. Al deze prestaties vragen om enorm veel power. Daarom hebben we een 5000 mAh-batterij toegevoegd waarmee je de indrukwekkende functies van je smartphone optimaal kunt benutten met een gebruiksduur van meer dan 40 uur.
 

Ready for platform

Ready For is een online platform dat ervoor zorgt dat je je smartphone optimaal kunt gebruiken, je haalt alles eruit wat erin zit. Zo kun je gamen via een groot beeldscherm via je telefoon, hierdoor lijkt de ervaring levensecht. Tijdens videogesprekken heb je het gevoel dat je met je gesprekspartners in dezelfde ruimte bent. Dit komt omdat je streamt via Ready For vanaf je smartphone op je computerscherm of monitor. Je kunt je apps op een desktopscherm gebruiken, waardoor je meer ruimte hebt om te werken en gamen.*

Ready for Dock

Met behulp van het Ready For Dock verbeter je jouw smartphone-ervaring met bijvoorbeeld de moto g100. Zo kun je je smartphone in staande of liggende modus houden voor een goede positionering. Bijvoorbeeld tijdens het maken van professionele foto’s en video’s. Pas de hoek eenvoudig aan met behulp van het flexibele scharnierontwerp of monteer het op een statief. Welke manier je ook kiest, een geïntegreerde ventilator houdt alles koel. Bovendien hou je je werkruimte vrij van attributen die je anders nodig zou hebben bij optimaal gebruik van je toestel.

ready for

Alle product specificaties en meer, vind je op motorola.com

Wil je in de toekomst geen aanbieding van Motorola missen?  Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief.

 

Volg ons