Contact voor de pers


Voor alle vragen zijn we ook graag direct beschikbaar.

PARTNER PR / PUBLIC RELATIONS

Archetype

Teska Drosten

E-Mail: amsterdammotorola@archetype.co

 

Over motorola

Motorola Mobility LLC is in 2015 overgenomen door Lenovo Group Holdings. Motorola Mobility is een volledige dochteronderneming van Lenovo en is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en produceren van alle mobiele handsets van het merk Moto en Motorola.

 

Over lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) is een Fortune Global 500-bedrijf van US $ 45 miljard en een wereldwijde technologieleider in het stimuleren van intelligente transformatie door middel van slimme apparaten en infrastructuur die voor de beste gebruikerservaring zorgen. Lenovo produceert een van ’s werelds meest uitgebreide portfolio van aangesloten producten, waaronder smartphones (Motorola), tablets, pc’s (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion) en werkstations, evenals AR / VR-apparaten en smart thuis- en kantooroplossingen. De datacenteroplossingen van Lenovo (ThinkSystem, ThinkAgile) creëren de capaciteit en rekenkracht voor de verbindingen die het bedrijfsleven en de maatschappij veranderen. Lenovo werkt om het verschil bij iedereen te inspireren en een slimmere toekomst op te bouwen waarin iedereen gedijt.

Volg ons op LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Weibo, lees het laatste nieuws via onze Storyhub of bezoek onze website op http://www.lenovo.com

Meer informatie over lenovo: https://www.lenovo.com/nl/nl/